Партньор на Проватон
 Диетолозите издадоха 8 тайни за качествено и бързо отслабване!

Диетолозите издадоха 8 тайни за качествено и бързо отслабване!

Сподели в

Има доста рецепти за отслабване, упражнения, диети, но в крайна сметка нищо не върши работа колкото един полезен съвет. 8 тайни за отслабване, които са известни на всички учени, но диетолозите – мълчат! Отслабване! Мисълта за отслабване би могла да е обсебваща.

 

Но преди да се отдадете на поредната диета, прочетете статията. В нея ви предлагаме лесни, ефективни и много полезни съвети за отслабване. Без тях каквото и правите за своето тяло, ще е обречено на неуспех. И това е интересно – ​25 подценявани правила за стройна фигура, които действително работят!

 

Змията – свещен символ на трансформацията, известна още от древността. За да се промени и да расте, е нужно да си смени кожата. Процесът е много неприятен, може да се каже даже болезнен. Бедното влечугото страда, навсякъде я сърби, боли, щипе, драска, дърпа. Змията търка тялото си върху различни повърхности, и в крайна сметка успява да смени кожата си. Благодарение на новата кожа змията става не само по-здрава и силна, но и много по-красива.

Ако желаете да отслабнете и да промените тялото си – необходимо е да промените напълно и своите навици. Както змия се освобождава от старата си кожа, така и вие ще е необходимо да се откажете от нещо, което е удобно, но вредно . В противен случай резултат няма дздраве

д

 

1. Вместо да броите калории, не яжте въглехидрати!

Наблегнете на протеините и полезните мазнини. Сьомга, сардина, херинга, орехи, авокадо, месо, яйца – всички тези продукти ще допринесат за баланса на омега-6 и омега-3 мастни киселини в организма. Това нормализира производството на хормона инсулин и спира процеса на активно натрупване на мазнини.

 

2. Много добре помислете какво ще има в хладилника и шкафовете по време на диетата.

Обмислете менюто и пазарувайте поне няколко дни напред. Не си и помисляйте да купувате нещо, което го няма в списъка. Много е удобно ако може предварително да съставите меню и да разделите храната на порции. Така няма до преядете.

 

3. Началото на диетата е прехода към нов начин на живот.

Точно тогава е и времето, в което да използвате умния си телефон. Има функция за напомняне, и тя вашето спасение! Трябва да се яде на всеки 4 часа, след което тялото не се чувства недостиг на хранителни вещества и постепенно спира да складира. Обикновеното напомняне от телефона ще ви подскаже какво точно трябва да правите.

 

4. Движението е необходимо да бъде като слогана на тотото – участвайте с малки суми, но редовно.

Иначе казано – хапвайте малко, но редовно. Всеки ден по половин час е по-добре, отколкото да се трепете 2 часа във фитнеса, само защото предният път ви е домързяло и не сте отишли.

 

5. Ние постоянно сме в очакване да му дойде времето, но вместо това времето просто си отива.

За да се предпазите от изкушението трябва да имате диетични ястия в резерв. Например – варено месо, зеленчуци, готови ястия, замразени във фризера. Дистанцирайте се от хората, които пречат на диетата ви. Обяснете защо не може да излизате в петък вечер, вместо да се напиете безпаметно и след това да ви е яд единствено и само на себе си.

 

6. Зависимост от храна не съществува!

Всеки път, когато се възнаградим с храна и преяждаме, мозъка го помни, поради хормона допамин. Това е връзка, която никоя диета не може да разруши. Връзка, която не се влияе от никакви хапчета за отслабване.

 

7. Има теория за кофа, пълна с раци.

Ако в кофата има само един рак, то той би могъл да се измъкне сам. Но, когато са много раци, се случва следното: един се изкачва нагоре, а всички останали го бутат обратно надолу. Подкрепата е много важна, ако искате да отслабнете. Затова се обградете с хора, които няма да ви надъхват излишно, но няма и да ви пречат.

8. Отслабнете с помощта на регулиран начин на живот.

Това е единственият начин. Диета в продължение на няколко месеца не дава резултат, който ще промени нещата за години напред. Забравете за рафинираните сладкиши, тортите, заведенията за бързо хранене и алкохола. Това означава не само да отслабнете, но за да станат по-здрави.

 

Здравето е голяма мотивация за всеки нормален човек! Запомнете! Не може да отслабнете с диета! Може да се освободите от излишните килограми САМО ако промените начина си на живот! 

източник: blitz.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *