Партньор на Проватон
 Топ 5 зодии, за които сарказмът е като афродизиак

Топ 5 зодии, за които сарказмът е като афродизиак

Сподели в

Някои са по-чувствителни и трудно приемат сарказма и иронията, а за други – това е привлекателна черта от характера.

Близнаци

Те са остроумни и духовити и им се иска хората около тях също да притежават тези качества. Близнаците са сред зодиите, които най-често си служат със сарказъм, а ако партньорът им умее да им отвръща, ще са истински щастливи. Тези знаци обичат да обсъждат другите и често ги съдят, затова ако половинката им го прави заедно с тях, това ще скрепи още повече връзката им.

Дева

Интелигентни са и във всяка ситуация им идва наум нещо саркастично. Трябва им партньор, който може да издържи на острия им език и закачливото чувство за хумор. Девата не е груба, когато си служи със сарказъм, просто го прави, за да стане по-забавно и весело и за да разнообрази разговора. Ако някой умее да прави същото, без да обижда другите, девата ще се влюби.

Скорпион

Скорпионът съзнателно търси партньор, който знае как да борави професионално със сарказма. Не просто аматьор, който се опитва да го прави, но не му се получава толкова добре. Ако скорпионът срещне такъв човек, ще се залепи за него. Живият ум и интелигентното затапване са изключително привлекателни за тази зодия.

източник: dnes.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *