Партньор на Проватон
 Мръсните игри на плажа крият рискове

erotic couple kissing in the water

Мръсните игри на плажа крият рискове

Сподели в

Да правиш секс на плажа се превръща във все по-опасно начинание, пише руското издание „Турист“.

И всъщност не става дума само за контрацепция. Като начало трябва да проверите дали вашето поведение няма да провокира осъдителни погледи на околните или не е нарушение на местните закони.

На малцина е известно, че в Гърция секс на обществен плаж може да докара на палавите туристи лишаване от свобода от 2 до 3 години.

В някои от курортите в страните от Близкия и Средния Изток сексуалните игри на плажа могат да бъдат санкционирани с още по-крайни мерки- от депортация до пребиване с камъни.

„Турист“ припомня и скандалната случка в Италия от юни тази година, която придоби световна известност. Тогава италиански полицаи арестуваха в Милано двама украинци, които правили секс на публично място, без да се смущават от погледите на околните.

32-годишен украинец и неговата 47-годишна сънародничка се разгорещили под влиянието на алкохол и започнали да правят секс на един от плажовете около изкуствено езеро, разположено в близост до международното летище Линате.

Италианците, които се излежавали на плажа, се възмутили и извикали карабинерите.

Сексът на плажа, особено със случайни партньори, крие и други рискове. Това е една от причините за старта на Национална лятна кампания под мотото “Изследвай се за ХИВ/СПИН – анонимно и безплатно” в България.

Целта на кампанията е в продължение на един месец – до 16 август, да се популяризира доброволното, анонимно и безплатно изследване за ХИВ, което се извършва с бърз тест, отчитащ резултат в рамките на 10 минути.

Тази услуга ще бъде изнесена по Българското Черноморие с мобилен медицински кабинет, за да могат хората да се възползват от нея дори когато са извън населеното си място по време на отпуск.

Изследването се предлага в 18 кабинета за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН (КАБКИС) в цялата страна.

По време на кампанията мобилен медицински кабинет с екип от консултанти ще бъде разполаган на места в близост до плажната ивица от 9.00 до 13.00 часа и във вечерните часове до популярни заведения.

източник: dnes.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *