Партньор на Проватон
 Триминутна тренировка за перфектна фигура

Триминутна тренировка за перфектна фигура

Сподели в

Лято е. Време е за плаж и море. Затова все по-често започваме да се заглеждаме – имаме ли плосък корем и стегнати крака. Горещо е и сигурно не ви се тренира с часове в залата. Затова ви предлагаме една бърза тренировка. Само за 3 минути!

Стъпка 1: Направете мост с помощта на краката

фитнес 1

Легнете пред т.нар. пейка за упражнения (виждали сте я във всяка една фитнес зала) по гръб. Поставете стъпалата на краката си върху пейката и започнете да повдигате гърба си нагоре, така че да направите мост, като в същото време петите на краката ви не се отделят от пейката.  Опитайте се да направите възможно най-много повторения за 20 секунди. След това повторете упражнението.

Стъпка 2: Работа с рамената

фитнес 2

Поставете ръцете си на пода, малко повече от ширината на раменете и издърпайте краката си назад. Започнете да приклякате, като главата се накланя надолу към земята, а гърдите почти докосват пода. Опитайте да направите най-много повторения на това упражнение за 20 секунди.

Запомнете: Извършете възможно най-много повторения за 20 секунди и правете по 3 серии от всяко упражнение. Всичко това ще ви отнеме 3 минути. Тези упражнения са подходящи за стягане и повишаване на енергията ви.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *