Партньор на Проватон
 DARA и новата й песен “Все на мен”

DARA и новата й песен “Все на мен”

Сподели в

Като истински представител на своето поколение, 19-годишната певица се определя с две отделни думи, сбрани в един хаштаг – #WILDCHILL, нещо като златната среда между щура и спокойна. “Хората са видело колко позитивен човек съм, колко харесвам музиката и колко съм артистична. Всичко съм си казала и показала. Аз съм открира и откровена.”

Снимка 365991

“Може да звучи клиширано, но всеки изпълнител иска да прогресира и да покорява нови пазари”, споделя тя.

Вярва в себе си, защото ако не го прави, знае, че няма как да й се получат нещата. Своята печеливша комбинация определя с три думи – хъс, креативност и положителна нагласа. “На първо място човек трябва да е много талантлив, упорите, креативен и положително настроен.”

Снимка 365993

От миналата седмица гледаме и слушаме последната й песен “Все на мен”, клипът към която DARA с усмивка определя не като провокативен, а като “секси!”.

Снимка 365997

Провокативно за Дариена е “когато се показва малко повече от допустимото и става по-скоро пошло”. “Сексапилът нр ифес от голотата или тялото, а от чара и въздействието на един човек.”

Какво ви се случва, а не трябва?

Какво ли не (смее се). Постоянно изскачат ситуации, в които единственото, което ми идва на ум е “Все на мен!”

А какво таka и не все е случило досега?

Винаги съм мечтала да пътешествам, да обиколя света. Досега не ми се е отдала тази възможност. Искам да опознавам нови култури, да пътувам без посока и да видя всички световни забележителности.

Кой беше най-забавният момента на снимачната площадка на “Все на мен”?

Когато ми връчиха една бухалка в ръката и казаха:”А сега се прицели.” В следващия момента към мен започнаха да летят оранжеви подаръци и трябваше да ги разбивам. Оказа се, че съм доста точна.

Константин Трендафилов е сценарист на видеото. Защо обаче го виждаме в него?

За втори път се случва той да пише сценарий за мой клип и резултатът отново е добър. Няма причина, решението да участва бе съвсем случайно.

 

източник: lifestyle.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *