Партньор на Проватон
 Как да се отърва от досадна първа среща?

Как да се отърва от досадна първа среща?

Сподели в

Случвало ли ви се е да отидете на среща и тя да се окаже най-безкрайната и досадна на света? А успяхте ли да се измъкнете? Освен, ако не сте намерили вече партньор, бъдете сигурни, че в следващите срещи все някога пак ще ви се падна абсолютно неподходящ за вас събеседник, който ви се иска по-скоро да убиете, от колкото да слушате какво ви говори. Като цяло, най-добрият вариянт е да сте директни и с риск да обидите човека, просто да си кажете мнението, а именно, че няма да излезе нищо и по-добре – “кой от къде е”.

Тъй като повечето хора са доста деликатни и не могат да направят това, им се налага да търпят и да се преструват, че всичко е наред, което в крайна сметка се оказва изключително изтощително. Да не говорим, че такива срещи са доста отчайващи и много хора слагат край генерално на всички срещи.

Резултат с изображение за first date
За да избегнете неудобството, което ще изпитате при една такава среща, направете си план и следвайте няколко прости правила.

1. Всички първи срещи, трябва да са кратки
Дори и да ви е приятно, експерти съветватм, че най-добре първите срещи да продължават от час до 90 минути – максимум.
2. Не е необходимо да се оправдавате
Винаги имайте предвид план за “бягство”. След като приключите питието си, не приемайте второ. Това определено дава сигнал, че искате времето ви заедно да свърши по-рано.
3. Не казвайте, че искате да сте приятели
Най-лошото, което може да направите е да предложите приятелство, ако не го искате наистина. С това оставяте вратичка в мислите на отсрещния, за възможност за бъдеща връзка. По-добре бъдете директни, неглижирано му заявете, че не виждате нещата в романтична посока и му пожелайте всичко най-хубаво. Колкото повече го “щадите”, толкова повече е грешното му тълкуване, на това, което му казвате. А това може да доведе до по-сурово отхвърляне от вас и по-голямо разочарование за него.
Разбира се, че не е забавно да си на буквално безмислена среща, но пък това е неизменна част от ходенето по срещи. Не забравяйте с каква цел го правите и не се отказвайте. Все някога ще имате последната си първа среща!

 

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *