Партньор на Проватон
 Какъв е символът на душата ти?

Какъв е символът на душата ти?

Сподели в

Има много дебати, които се водят около съществуването на душата.

Според учените всичко, което преживяваме и възприемаме, е нищо друго освен отражение на нашите умове.

Космосът и времето са инструментите на ума, които ни помагат да сглобим цялата картинка, и оттам възприятието, че нашата душа съществува извън пространството и времето.

Религията пък е непреклонна – има живот и след смъртта, така че трябва да се грижим за добруването на душите си приживе.

Има много начини, по които душите ни отразяват нашите личности. Един от начините е да погледнем към месеца ни на раждане.

Януари – Дракон

Родените през първия месез от годината са създадени, за да бъдат следвани. Имате силна воля и потенциала да се опълчите на всичко, което се изпречи на пътя ти. Драконът ъв вас ви кара да избухвате, а това може да е проблем, защото гневът не е добро решение.

Февруари – Феникс

След всяка битка вие ставате по-силни и по-силни, досущ като Феникс. Притежавате огромна упоритост, която е основният източник на вашата мощ.

Март – Ин-Ян

Търсите баланс във всичко и забелязвате добрите и лошите страни на околните. Имате положителен подход към живота и заради това предпочитате да виждае доброто у другите. Когато решиавате проблеми, винаги е с дипломатичност. Просто бъдете от време на време нащрек, защото някои хора са твърде отровни, за да са добри.

Април – Лъв

Изпълнени с огромна страст, вие сте изключително смели и дръзки. Поемате предизвикателствата, пред които сте изправени и сте лоялни към най-близките. Бихте рискували живота си за хората, които обичате.

Май – Вълк

Предпочитате уединението понякога и нямате нищо против да останете в сянка. Винаги сте там за тези, които обичате. А онези, които заплашват да навредят на близките ви, трябва да минат през вас.

Юни – Риба

Вие носите безгрижния дух на океана и всичко, което ви интересува в този живот, е свободата. Избягвате отговорностите, но не пренебрегвайте инстинктите си, защото те са най-силната ви страна.

Юли – Огън

Винаги сте водени от страст и ако нещо е важно за вас, няма връщане назад. Независимо дали става въпрос за кариера, за отношения или за неща, които обичате да правите, всичко е много интензивно за вас. Трябва обаче да контролирате тази страст, за да не се превърне в мания.

Август – Кон

Подобно на свободния дух на това животно, вие се чувствате необуздани в дивата природа. Винаги сте готови за приключения. Вярвайте в себе и ще постигнете много в живота.

Септември – Цвете

От вас лъгат спокойствие и духовен мир. Носите красота в света. Топлината, която излъчвате, кара хората да си взимат почивка за кратко от забързания си начин на живот и да се насладят на спокойствието.

Октомври – Звезда

Вие сте пътеводна светлина за всички, винаги показвате правилната посокоа на околните. Вашият успех вдъхновява другите. Трябва обаче да оставята време за себе си и да практикувате се обичате повече.

Ноември – Дърво

Вие сте стожерът за всички останали. Давате подслон и осигурявате ценни неща за другите като дървото. Но не мислите ли, че трябва да дадете вода и на собствените си корени?

Декември – Вода

Подобно на променящата се вода, се държите по различен начин в различни ситуации. Може да бъдете спокойни сред приятелите си, но ако сте провокирани, може да бъдете опасни като буйните вълни, опълчвайки се срещу всичко, което идва по пътя ви.

 

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *