Партньор на Проватон
 Деви, през юли ще бъдете опасно привлекателни!

Деви, през юли ще бъдете опасно привлекателни!

Сподели в

Ето и хороскопа за юли за следващите три зодии:

Рак – Юли ще бъде един добър месец за вас и успешен в много отношения. Ще преобладава оптимистичното ви настроение, като цяло ще се чувствате добре и на мнозина животът ще им носи удоволствие. Слънцето до 22 юли ще бъде във вашия знак и ще ви изпълва с енергия, жизненост и самочувствие. Силната ви аура ще привлича околните към вас. Ще се чувствате господари на съдбата си. Ще бъдете пълни с нови идеи, въодушевени и ще откривате нови перспективи пред себе си. Вие знаете как да постигнете това, което искате. Сега е подходящо да направите промени във външния си вид, както и да се погрижите за здравето си, да се поглезите със спа процедури, масажи, да обновите гардероба си. Време да си съставите план за действие. Не е подходящо да правите сериозни инвестиции през този месец, нито да теглите кредити. Бъдете внимателни и избягвайте опасни ситуации. Венера ще хармонизира отношенията с вашите близки и ще можете по всяко време да разчитате на помощта и подкрепата им по всички въпроси. Ако някой ви харесва, не чакайте, а поемете инициативата вие.

Лъв – До 22 юли Слънцето преминава през сектора на уединението и ограниченията и мнозина ще имат нужда да се отпуснат и ще предпочетат повечето време да бъдат сами, далеч от хорската суета и шумотевица. Пред вас ще възникнат много въпроси за разрешаване. Мнозина ще бъдат изправени пред труден избор – накъде да продължат. Тъй като се намирате в Сатурнов период, може да изпитате умора, проблеми със здравето, отслабване на жизнената сила, усещането, че нещата не ви вървят или сте в застой. Възможно е даже да се прояви някое хронично заболяване или такова, на което не сте обръщали достатъчно внимание. Не се препоръчва да се натоварвате психически, емоционално или физически. Пазете се от инциденти. Голяма е вероятността от травми. Не е особено плодотворен периода за работа. Не е подходящо да започвате нови проекти, но ако имате недовършени, сега можете да го направите. Някои ще бъдат склонни да прекарват твърде много време с приятели, пренебрегвайки отговорностите си и задълженията към семейството, партньора, близките. Ретроградният Марс преминава през дома на партньорството ви и застрашава отношенията ви. Не е изключено да се върнете към стара връзка.

Дева – Юли месец ще бъдете изпълнени с много енергия, ще се хвърляте стремглаво в много задачи, ще правите много планове, ще предприемате много неща. Само внимавайте да не преминете границата на силите и възможностите си и изведнъж да се почувствате изтощени. Занимавайте се предимно със своите проблеми и дела. Разбира се можете да помогнете и на други, ако се налага, но не повече от необходимото. Слънцето ще бъде през по-голямата част на месеца в сектора на приятелствата и социалните контакти, което ще ви донесе авантюристична нагласа и стремеж към всичко ново и прогресивно. Ще разшири кръгът на общуване и ще осъществите нови запознанства. Опасно е да се доверявате и да споделяте своите планове. Рискувате да ви се развалят нещата. Появят ли ви се интересни идеи, запазете ги за себе си на този етап. Венера ще засили вашето обаяние и ще ви направи по-привлекателни в очите на противоположния пол.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *