Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 9 юли: Успешен ден за сделки при Близнаците, Овен – очакват ви любовни трепети

Дневен хороскоп за 9 юли: Успешен ден за сделки при Близнаците, Овен – очакват ви любовни трепети

Сподели в

Овен

Повечето от вас едва ли си спомнят, кога за последен път сте почувствали смут в сърцето си. Този ден обаче ще се окаже показателен за любовни трепети и това би било подходящо време да вземете някои важни решения, за да събудите някои позабравени чувства. Преди да пристъпите към работа, ще се наложи да потърсите най-добрия подход, за да се разберете с тези колеги, които са най-близо до вас и биха могли да ви бъдат много полезни в екипната работа. Спечелете ги с вашата добронамереност. Изглежда, ще имате финансови предизвикателства, с които ще се справите лесно, но това няма да бъде ваш приоритет днес. Финансовите ангажименти няма да ви притесняват много, тъй като ще бъдете сигурни, че изпълнявате всяка точка от вашия бюджет.

Телец

Самотните ще изискват твърде много още на първата си среща, сякаш са готови да дадат толкова, колкото не биха могли да дадат от себе си. По-добре да сте по-честни, отколкото да се преструвате, че поемате отговорност, която дори не бихте могли да изпълните – съветват звездите. Вместо да обсъждате грешките на шефове или колеги, ще бъде добре да се фокусирате върху собствените си работни задачи. Така ще има спокойствие на работното ви място. През първата част от деня вероятно ще бъдете по-песимистично настроени спрямо финансите, но през втората половина от деня оптимизмът ще надделее. Цялостната ви визия за финансите ще се промени и това определено ще ви „зареди“.

Близнаци

Брачните двойки ще се радват на големи проблясъци на надежда, особено за онези неща, които вероятно са позабравени. Със сигурност ще намерите необходимата сила, за да се справите с някои възникнали противоречия и ще продължите напред в своят романтичен живот. Ще достигнете много високо ниво на осведоменост през този ден, но непременно ще трябва да се ангажирате да не взимате различни решения от тези, които вече са договорени. Не заобикаляйте препятствията, проявете повече мъдрост, за да ги неутрализирате още в самият им зародиш. Денят е изключително благоприятен, що с отнася до парични операции. В случай, че имате силно желание да се отдадете на сделки и инвестиции, навярно ще успеете – това вещаят звездите. Старите инвестиции вероятно ще ви поднесат богати дивиденти.

Рак

Семейните вероятно ще водят дискусии и спорове, които всъщност няма да доведат до нищо градивно. Може би, тази безлична развръзка се дължи на това, че и двете страни нямат ясна визия, какво всъщност искат. Обмислете добре своята позиция, за да не останете неразбрани. Вероятно, ще потърсите малко спокойствие на работното място, но със сигурност няма да го намерите чрез негативните си мисли и суеверия. Променете тактиката си на поведение, в противен случай ще се изнервете до краен предел. Този ден ще е благоприятен финансово за вас. Бихте могли да увеличите доходите си днес, но за да постигнете това, ще се наложи да възстановите някои контакти със стари приятели от ученическите или студентските ви години, или с бивши клиенти от бизнеса.

Лъв

Трябва да продължите напред много по-бавно, без да ускорявате нещата в личен план. Това ще се наложи, поради факта, че не сте напълно готови да се впуснете в нови авантюри. Дори и да вярвате в обратното, първо трябва да прекратите мислите за миналото, което все още не сте забравили. Веднага след като вземете важни решения през този ден, трябва да сте убедени, че работният процес протича последователно. В противен случай, ще загубите сигурността си и вече няма да можете да приведете хаоса в ред. Очаква ви изключително труден ден в сектора на финансите. За да постигнете значителен напредък в парично отношение, ще се наложи да се справите с доста проблеми.

Дева

Вашите възгледи относно връзката ви биха могли напълно да променят постъпките ви днес, така че няма причина да се тревожите за нещо, което не е дефинирано като „разминаване в  мненията“ в личен план. Отношенията ви ще бъдат прекрасни само и единствено благодарение на вас. Изглежда, че ще има възход и падения през този ден. На работното ви място няма причина да не сте оптимисти. Вероятно, ще има малки предизвикателства, с които ще трябва да се справите с повече решителност. Очаква ви един безпрецедентен ден относно финансовите въпроси. Паричната ви състоятелност едва ли ще изглежда толкова стабилна, колкото очаквате. Това ще се отрази на настроението ви и навярно ще обърка повечето ви краткосрочни и дългосрочни финансови проекти.

Везни

Неангажираните не трябва да очакват твърде много от този ден. Ще се наложи да преосмислите някои неща в характера си, ако желаете да ви опознаят по-добре като цяло. Ще трябва да изложите на показ цялата си душевност, за да бъдете възприети такива, каквито всъщност сте. Изглежда, няма да сте в особено добро настроение на работното ви място и вероятно ще ви е доста скучно. Това може да провокира да забавите или да омаловажавате зададените ви работни задания. Ще трябва да се сблъскате с всичко това с особена решителност. Днес, се очертават изключително много финансови събития. Някои от тях ще бъдат във ваша полза, но повечето ще се стоварят като неочаквана градушка върху вас.

Скорпион

Наложително е да намерите необходимото време за личния си живот и да ограничите онези моменти, които може да ви възпрепятстват, и да закъснеете за важна среща. Това може да се окаже единствената опция за възстановяването на връзката ви или началото на нова такава. Бъдете сензитивни, улавяйки усещането за бързане и забавяне, защото през този ден трябва да бъдете доста точни във всяко едно отношение в работата си. Ще се наложи да избягвате стратегически бързите кредити. Вземането със сигурност ще се отрази неблагоприятно върху вашата финансова графика за дълъг период от време.

Стрелец

Вероятно, ще изискате нещо повече от любимите си хора, които страстно твърдят, че ви обичат. Възможно е да се прокрадне нотка на опасение и липса на искреност. Не избързвайте с изводите си, преди да сте се уверили в достоверността на своите съмнения. Изглежда, че някои от колегите ви ще се възползват от прекомерното ви доверие и в резултат на това, може да се окажете много разочаровани. Така че чутото или казаното, че са били предани, може да се окаже просто мираж. Помислите върху това днес. Необходимо е да се организирате много добре, ако искате да спечелите малко повече допълнителни парични средства. Поемането на повече ангажименти и инвестиции с премерен риск ще засили финансовото ви състояние, ако не днес, то през идните дни.

Козирог

Днес ще бъде изключително важно какви стъпки ще предприемете за вашето съжителство. Предстои ви да си отговорите сами на някои въпроси относно любовта ви. Не може да избягате от истината, ако е необходимо, признайте грешките си, въпреки болката. Едва ли ще бъдете в състояние да си дадете обяснения за някои ситуации на работното ви място. Вероятно, това ще се дължи на факта, че не сте успели да уловите онези ситуации, в които е трябвало да се намесете навреме. Работата не е самоцел, тя е онзи път, който води до самата цел. Очертава се изключително неустойчив ден във финансово отношение. Внимателно трябва да огледате плюсовете и минусите, преди да поемете допълнителни отговорности, относно сделки инвестиции и прочие.

Водолей

Най-вероятно днес ще разберете, че ключът към всичко в една връзка се крие в съвет, от който не сте се възползвали, така че ще имате угризението, че трябва да се справяте по-добре във взаимното разбирателство. Обикновено сте добре организирани на работното си място и няма да пропуснете да преосмислите грешките, които вече сте установили. Навярно, ще се появят някои съмнения, че всъщност вината не е единствено ваша. Изглежда днес ще изпитате повече от всякога желание за печелене на повече пари. Въпреки това, има вероятност да се сблъскате с неочаквани разходи и съвсем логично ще бъде да не успеете да се справите с обстоятелствата.

Риби

Дръжте се спокойно в любовните ви взаимоотношения, без да бързате да излагате чувствата си на риск. В противен случай, не очаквайте да има положителни последствия. Всяка форма на доминиране и екстремистки мисли за надмощие, няма да ви подхождат, особено ако не сте семейни. Обърнете внимание на всичко, което се случва около вас на работното ви място и се опитайте да се фокусирате само върху онези детайли, които са най-видими на пръв поглед. Няма нужда от революции, когато се нуждаете само от здрав разум. Изглежда, ще бъдете изключително неспокойни, мислейки за други проблеми – вероятно лични, и едва ли ще имате време да разгледате своя бюджет обстойно. Тази ситуация неизбежно ще се отрази на вашите финанси.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *