Партньор на Проватон
 Варна попадна в класация за нй-евтини дестинации за летен туризъм в света

Варна попадна в класация за нй-евтини дестинации за летен туризъм в света

Сподели в

Специализиран сайт нареди морската столица на България до Валенсия и Азорските острови

Варна попадна в класация, в която са едни от най-евтините плажни дестинации по света. Тя е на специализирания туристически сайт Travel and Leisure, който подрежда Топ 10 места.

“Мнозина мечтаят да се събудят от успокояващия звук на разбиващите се вълни. Но с инфлацията и цените на недвижимите имоти, които повишават разходите за живот, малцина могат да си позволят да се преместят в крайбрежен град. Все пак летните жеги започнаха да мотивират мнозина да мислят за прохладно бягство в близост до морето”, започва статията, пише Еconomic.bg.

“Разположен на българското черноморско крайбрежие, северно от Гърция и Турция, Варна е средно голям град, предлагащ достъп до живописни плажове, музеи, аквариум, оживена градина, много курорти и международно летище”, се казва в класацията на Т+L.

Според изданието регионът е перспективна луксозна дестинация на Балканския полуостров, с присъствие на световни марки в хотелиерството.

Ето кои са и другите дестинации в класацията: Джорджтаун, Пенанг, Малайзия, Валенсия, Испания, Масатлан, Мексико,  Кангу, Бали, Индонезия, Хуа Хин, Тайланд, Лагос, Португалия, Тулон, Франция, Азорските острови, Португалия, Пуерто Морелос, Мексико.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *