Партньор на Проватон
 НАРКОМАН ОТ ПРОВАДИЯ В ЛИСТАТА НА БСП! ЧЕРВЕНИ СЪДБИНИ – II ЧАСТ (ДОКУМЕНТИ)

НАРКОМАН ОТ ПРОВАДИЯ В ЛИСТАТА НА БСП! ЧЕРВЕНИ СЪДБИНИ – II ЧАСТ (ДОКУМЕНТИ)

Сподели в

В част първа от статията ви запознахме с единия от тримата кандидати за народни представители на БСП Провадия, Филчо Филев, който има заслугата с двата си мандата като зам.кмет, три мандата като общински съветник и два мандата като кмет на Провадия, общината да е най-изостаналата по развитие в област Варна и да изглежда като сива снимка от след някоя война

В настоящата статия искаме да ви запознаем с втория от тримата кандидати за народни представители, председател на младежи БСП Провадия и личен избор на г-н Филев, а именно г-н Петър Русев. Той е по-известен с като Петьо „Г@я“, а напоследък като Петьо „Боклука“, защото ежеседмично публикува снимки на нерегламентирани сметища образувани още по времето на Филчо Филев във Фейсбук и обвинява за тях настоящата ръководство на Община Провадия. Това всички го знаем, но знаете ли, че кандидата за депутат, г-н Русев е също известен и като… Петьо „НаркØмана“? Свидетелство за това е Протокол от Общо събрание на Окръжен съд Варна от 10 Януари 2020г. на на което 35 съдии разглеждат общо 58 броя кандидатури за съдебни заседатели, 35 за Райононен съд гр. Варна и 7 за Райнонен съд гр.Провадия.

И сега забележете – от всичките 58 кандидата отхвърлен е само 1, (съда не можеш да го излъжеш!) и това е точно Петьо „НаркØмана“. Причината е, че е осъждан за престъпление по чл. 354а, а именно притежание и разпространение на наркотични вещества

НК Чл. 354а. (Нов – ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. – ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) (1) Който без надлежно разрешително произведе, преработи, придобие или държи наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение, или разпространява наркотични вещества или техни аналози, се наказва за високорискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от две до осем години и с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева, а за рискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от една до шест години и с глоба от две хиляди до десет хиляди лева. Когато предмет на престъплението са прекурсори или съоръжения или материали за производство на наркотични вещества или техни аналози, наказанието е лишаване от свобода от три до дванадесет години и глоба от двадесет хиляди до сто хиляди лева.

И сега у нас остава въпроса, колко голям „Боклук“ трябва да си, сред 58 кандидата да откажат да направят съдебен заседател само теб?

И с какви очи, след като не ставаш дори за съдебен заседател се кандидатираш за народен представител?

И кой болен червен мозък дори си помисли, че може да го сложи в листата (риторичен въпрос) и плакатите на Петър Русев и Филчо Филев да висят един до друг по улиците на град Провадия, че и на стена предназначена за некролози?

Какъв морал и каква отговорност към обществото и младежта в Община Провадия имат и двамата?

КРАТКИЯ ОТГОВОР Е – НИКАКЪВ!!!

Тези хора са добре известни в община Провадия и в никакъв случай не трябва да бъдат народни представители (те реални нямат и никакъв шанс), но безочието, че се кандидатират е потресаващо!!!

35 БЪЛГАРСКИ СЪДИИ СА РЕШИЛИ, ЧЕ НЕ СТАВА!

НАРОДА ЩЕ РЕШАВА В НЕДЕЛЯ!!!

 

Източник: Само Истината

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *