Партньор на Проватон
 Д-р Десислав Тасков, трети в листата на БСП Варна: Ние сме за Родина, род, дом, семейство, град Варна, правото на труд, образование и здраве! И ако ни дадете Вашето доверие с номер 24, няма да Ви подведем (видео)

Д-р Десислав Тасков, трети в листата на БСП Варна: Ние сме за Родина, род, дом, семейство, град Варна, правото на труд, образование и здраве! И ако ни дадете Вашето доверие с номер 24, няма да Ви подведем (видео)

Сподели в

„Избираме с ума и сърцето си между мира и войната! Затова БСП поиска извънредно заседание на Народното събрание през следващата седмица, за да вземе решение там, че България няма да влезе във въоръжен конфликт“, категоричен е водачът на социалистите Борислав Гуцанов.

Хиляди варненци дойдоха вчера на входа на Морската градина, за да подкрепят БСП за България за изборите на 9 юни.

Пред множеството беше представена пълната листа на червените в морския град – от 30-то до 1-во място.

„Нашата най-важна мисия е да направим така, че българските граждани да останат, живеят и да се развиват тук, в своята родина България, да раждат и да отглеждат своите деца тук, в България. Защото без хора – политиката се обезмисля“, каза пред хората вторият в листата Павел Раличков.

След него думата взе и д-р Десислав Тасков. Думите му преповдигнаха настроението на многобройната публика, която на три пъти аплодира доктора: „Заедно – една дума, толкова малко, но с такова голямо значение. Родина, род, дом, семейство, град Варна, правото на труд, образование и здраве. Всички тези неща смятам, че по-голямата част от нашето общество ги приема и подкрепя. Но има едно нещо, което ни различава от всички наши опоненти. Това е солидарност. Солидарност е да помогнеш на човека до себе си. Именно солидарността ни дава възможност да преодоляваме трудностите и препятствията и да ставаме по-силни. Ей, хора, голяма сила сме! И ако ни дадете Вашето доверие – няма да Ви подведем. И като лекар ми позволете да Ви пожелая – бъдете здрави! Да бъде!“, обърна се доктора към хората.

На финала думата взе водачът на листата на БСП във Варна Борислав Гуцанов. За него основната тема беше една – рискът от световна война и въвличането на България във въоръжен конфликт.

„България беше домакин на Парламентарната асамблея на НАТО. И именно в София се взе решение,  с което се дава разрешение да се използват оръжията, дадени от страните от ЕС и САЩ на Украйна навътре в територията на Русия. Какво значи това? Не е ли това половин крачка от ядрена война и конфликт? И аз не считам, че има нещо по-важно от това да се борим за мир! И изборът на 9-ти юни е избор между мира и войната!“, обясни Гуцанов пред множеството.

И допълни, че БСП трябва да направи така, че през оставащите дни да убеди повече хора, да стигне до сърцата и умовете на повече варненци, на повече българи, че това е големият избор. „Затова ПГ на БСП поискахме извънредно заседание на Народното събрание през следващата седмица, за да се вземе решение там, че България няма да влезе в този конфликт! На 9 юни с номер 24 в интегралната бюлетина и победа за България! Гласувайте с ума и сърцето си! А сърцето винаги е от ляво!“, категоричен беше Гуцанов.

Специален гост на тържеството беше Мария Чакърдъкова, която вдигна на крака множеството и на входа на морската градина се изви дълго хоро.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *