Партньор на Проватон
 Кампания за Четвърти километър: Наследник на Иван Костов цъфна в Русе от ПП СВОБОДА! Във Варна пък лидера им Генадий Атанасов е наркоразпространител

Кампания за Четвърти километър: Наследник на Иван Костов цъфна в Русе от ПП СВОБОДА! Във Варна пък лидера им Генадий Атанасов е наркоразпространител

Сподели в

Всеобщото мото е “Нищо лично, просто бизнес!”

Четвърти километър” или „Всички луди сме на свобода”… Това е резултатът от прогресивното оскотяване на народа, който изби при кандидат в Русе, нарекъл се „наследник на Иван Костов” само заради смуглия си цвят на кожата.

Не им е лесно на кандидатите за български и европейски депутати! Поредна кампания тече, за пореден път следва да измислят чудодейства за омайване на електората.

„Слаб 2“ следва да им бъде писан. Защото в земята ги удари неочакван човек! „Наследникът на Иван Костов“ гласи един русенски плакат, събрал очите на цяла България – девизът визира лицето на плаката., радва се и „Сега”.

Но, оказа се, Наследникът не е кандидат, а просто зевзек – Стефан Бояджиев, който лепял плакати и често шегувал претендентите (тъй поне пишат русенски медии).

Във Варна пък председател на издигустираната партия СВОБОДА е оплетения в множество престъпни дейности от наркоразпространение до лихварство Генадий Атанасов – Цената от Владиславово.

Не им е лесно на кандидатите за български и европейски депутати! Поредна кампания тече, за пореден път следва да измислят чудодейства за омайване на електората. “Слаб 2” следва да им бъде писан. Защото в земята ги удари неочакван човек! “Наследникът на Иван Костов” гласи един русенски плакат, събрал очите на цяла България – девизът визира лицето на плаката. Но, оказа се, Наследникът не е кандидат, а просто зевзек – Стефан Бояджиев, който лепял плакати и често шегувал претендентите (тъй поне пишат русенски медии).

Все пак внимание заслужават слоганът “Нищо лично, просто бизнес” (има се предвид не партията “Български гласъ”, измислила мотото, а нейните конкуренти), както и креативността на Георги Кадиев да разясни защо е парашутиран в листа край Дунав:

 

Нататък нещата са скука. Миш-маш, предимно от ягоди.

Радан Кънев явно ще да е усвоявал досега, щом вече ще инвестира:

 

Величието няма граници, дори може да запее:

 

Ето ги ягодите! Антоанета Цонева им се е отдала. Мая Манолова – също:

Ягоди, плюс понички, и при винаги фамозната Цвета Караянчева:

Е, стига с тия ягоди, де:

Елена Йончева не се занимава с плодове и зеленчуци. Тя е потънала в обятията на новия си електорат (ДПС), за когото много, ама много ѝ пука:

Муцк-а-а-а… (кой, ако не Ваня Григорова?):

С една дума – “Нищо лично, просто бизнес!”

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *