Партньор на Проватон
 Изберете таро карта и вижте какво ви очаква в любовта през декември

Изберете таро карта и вижте какво ви очаква в любовта през декември

Сподели в

Един забавен тест

В последния месец от годината силно се вълнуваме какво ни очаква в любовта. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си една таро карта и вижте какво ще ви разкрие тя.

1. Петица пентакли

Тази таро карта показва, че колкото повече се чувствате игнорирани и нежелани в собственото си съзнание, толкова повече другите ще ви игнорират и пренебрегват! Това важи както за онези от вас, които нямат любовна връзка, така и за тези, които имат партньор. Ако не вярвате в себе си, ако имате ниска самооценка и не смятате, че сте достойни за любов и стабилен партньор, то няма как да привлечете щастлива любов в живота си.

Петица пентакли показва, че отдавате твърде голямо значение на подкрепата и одобрението на другите и недостатъчно на създаването на собственото си щастие. Възможно е да се чувствате пренебрегнати от любовен интерес или любимия ви човек, като това неразбиране може да се дължи на това, че имате различни цели, не си комуникирате добре, а може пък той доста да работи.

2. Крал на жезлите

Доста интересна таро карта, която показва, че сте уверени и привлекателни. Вероятно има определена личност или любимия ви човек, когото искате да впечатлите. Химията помежду ви е налице, но ще се изисква и малко търпение, за да се разграничи кое е хармонично и кое са просто страст и похот. Крал на жезлите показва, че има някои предизвикателства с това свързване, но ако е писано да бъде, тогава тези предизвикателства са част от процеса на „опознаване“ и част от причината да се срещнете на първо място.

Крал на жезлите разкрива, че някой може да е твърде настоятелен в това да бъде във връзка с другия. Може да е показател, че ще обърне гръб на любимия си човек или обратното.

Може да показва, че сте привлечени от човек или че партньорът ви е ревнив, че би искал да следвате не вашата, а неговата гледна точка. През декември поемете инициативата в свои ръце и не позволявайте на никого да не зачита емоциите ви. Разбира се, бъдете дипломатични, с конфликт нищо няма да постигнете.

3. Десетка чаши

Много положителна таро карта, която показва, че вероятно сте се опитвали да намерите път един към друг, между вас и любовен интерес или партньора ви.
Таро карта Десетка чаши показва, че това е зряла и стабилна връзка, която има смисъл и цел и е нещо повече от просто влюбване или залитане по някого. Помагате си един на друг, за да повишите благосъстоянието си и се насърчавате взаимно.

През декември определено ще имате хубави мигове заедно, някои от вас може дори да планират пътуване, приятни изненади. Ще бъдете на една вълна, на една страница с любимия ви човек.

В някои случаи, таро картата може да показва вероятност за раздяла, но тя няма да е болезнена, защото всеки ще си продължи по пътя.

Снимки: istock

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *