Партньор на Проватон
 13 неща, които карат един мъж да се влюби

13 неща, които карат един мъж да се влюби

Сподели в

Емоционално привличане

Няма жена, която да не си е задавала поне веднъж въпроса какво привлича мъжете, как се влюбват. Външният вид определено има значение, но не е всичко, не е достатъчно, за да се влюби един мъж. Колкото и красива да е една жена, да е добра любовница, ако не е емпатична, интересна като личност, ако е все негативно настроена към живота, мрънкаща, тя ще отблъсне потенциалните партньори от себе си. Мъжът може да е заинтригуван от външността, но това не му е достатъчно, за да реши да има любовна връзка и да се влюби.

Според западни проучвания, средното време, необходимо на мъжете да се влюбят е 88 дни, а на жените около 134 дни. Похот, привличане, привързаност…

Така се движат емоционално мъжете, но какво ги кара да се влюбят в една жена?

1. Първото му впечатление от вас.

2. Сходни интереси. Общата основа създава забавни разговори и ви позволява да споделяте интереси и да създавате трайни спомени.

3. Емоционално привличане. Нещото, което мъжете искат от една жена, но никога няма да си признаят, е да бъде приемаща, а не постоянно критикуваща, драматизираща.

4. Поискайте мнението му, това ще го накара да се почувства полезен, оценен.

5. Взаимно вдъхновение. Когато един мъж намери жена, която да го вдъхновява, той се чувства завършен. А това не може да се случи с всяка потенциална партньорка.

6. Оставяте го да поеме отговорност, да е инициативен. Ако например ви е харесал ресторантът, който той е избрал, споделете го и го попитайте дали знае и други приятни места за вас, които да ви покаже.

7. Споделете му колко се гордеете с него, с това, което постига в работата, връзката ви, в подобряването на навиците си (ако например е започнал да спортува, да се храни по-здравословно и т. н.).

8. Имайте свои интереси, развивайте се като личност. Една жена не бива да губи себе си заради връзката, защото започва да става безинтересна за мъжа до себе си.

9. Преоткрийте своята женска енергия, женственост. Бъдете чувствена, нежна.

10. Успявате да му създадете приятна атмосфера, без излишни драми и това да го натоварвате с лични проблеми още в началото на взаимоотношенията ви, очаквайки той да ги разреши.

11. Бъдете уверена, но му позволявайте да се прояви като мъж. Мъжете се влюбват в жени, които излъчват увереност, но не и в такива, които заявяват, че могат да се справят с всичко и не им трябва мъж.

12. Не споделяйте всичко за себе си още в началото на взаимоотношенията ви. Мъжете се влюбват в жени, които продължават да бъдат донякъде мистерия. Когато нещата започнат да стават прекалено удобни между вас, разкрийте още малко от вашата интересна личност.

13. Бъдете грижовна, но не и обсебваща. Всеки обича да бъде обгрижван, но не се превръщайте в партньорка, която не спира да се държи с него сякаш е малко дете и има нужда от постоянни грижи.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *