Партньор на Проватон
 СМЕНЯТ САЛИ ТАБАКОВ! ЕТО ГО НОВОТО ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ, КОЕТО ЩЕ ВОДИ ДПС – ВАРНА! ПЕЕВСКИ ДАДЕ КАТЕГОРИЧЕН ЗНАК, ЧЕ ДПС – ВАРНА ДОЧАКА „НОВОТО НАЧАЛО“ СЛЕД БРУТАЛНИТЕ СКАНДАЛИ С ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ САЛИ ТАБАКОВ

СМЕНЯТ САЛИ ТАБАКОВ! ЕТО ГО НОВОТО ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ, КОЕТО ЩЕ ВОДИ ДПС – ВАРНА! ПЕЕВСКИ ДАДЕ КАТЕГОРИЧЕН ЗНАК, ЧЕ ДПС – ВАРНА ДОЧАКА „НОВОТО НАЧАЛО“ СЛЕД БРУТАЛНИТЕ СКАНДАЛИ С ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ САЛИ ТАБАКОВ

Сподели в

Тази снимка е от Шумен, където днес бе Делян Пеевски. По изрично настояване на Пеевски, в Шумен от Варна е пристигнал на среща с него общинския председател на ДПС – Варна Рюян Ризов, който бе подложен на брутален натиск и мутренско поведение от страна на областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, за което АФЕРА информира през последните дни. Като депутат избран от Варна на срещата е присъствала и Филиз Хюсменова.

Делян Пеевски е придружаван и от депутатът от ДПС Хамид Хамид.

В Шумен се е състояла среща на всички лидери на ДПС от Североизточна България, като единствено от Варна е бил извикан общинският председател Рюян Ризов, а не областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, което е ясен знак, че ръководството на ДПС не приема авторитарното му мутренско поведение.

АФЕРА разкри, че след безпрецедентния скандал с областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, който доведе организацията до пълна нетърпимост към арогантните му авторитарни и мутренски действия, Делян Пеевски е взел ясна и категорична позиция, координирана и с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, позиция, която уважава очакванията на депесарите от Варна, които настояваха за „ново начало“ и за незабавното пресичане на мутренското управление на областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков.

Новото доверено лице и силен човек в ДПС – Варна, който ще води варненската организация е Рюян Ризов, сегашен общински председател на ДПС – Варна, което личи и от знаковата снимка.

Очаква се следващата седмица решението да бъде официализирано, научи АФЕРА.

Пеевски е декларирал, че застава зад варненските депесари в желанието им за „ново начало“ и че категорично не приема и не толерира авторитарното поведение и управление на областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков.

Играта за Сали Табаков приключи!

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *