Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 18 септември: добра сделка за Везни, Водолей- направете компромис

Дневен хороскоп за 18 септември: добра сделка за Везни, Водолей- направете компромис

Сподели в

Овен

Опитайте се да спазвате баланса между това да получавате и да давате любов. Любовта в една връзка не бива да бъде едностранна. Когато партньорът ви се грижи за вас, му покажете, че е най-ценното нещо за вас. Колкото и да искате да се изявявате като индивидуалист в работата ви, днес ще се наложи да работите в екип. Опитайте се да приемате чуждото мнение и да не се дразните от отправената ви критика. Бързото забогатяване с лъжи и манипулации няма да ви донесе дългосрочен успех и удовлетворение, така че избягвайте подобни схеми. По-добре с малко пари, но с честно положен труд.

 

Телец

Бъдете много внимателни с думите, които използвате днес и начина, по който се изразявате при разговор с половинката си. Уверете се, че не сте разбрани погрешно и не задавайте куп излишни въпроси. Може да разберете, че сте си станали много близки с някои ваши колеги и вече сте почти приятели. Това само ще помогне за екипната ви работа, но все още не бъдете изцяло  открити и не споделяйте неща от личния си живот. Възможно е да станете жертва на някоя много изкусителна  реклама. В случай, че се подведете, определено ще съжалявате за похарчените пари, така че внимавайте.

 

Близнаци

Днес, звездите ще са на ваша страна и ще гледате на света с най-нежните пастелни тонове. Възползвайте се от възможността да осъществите и най-смелите си фантазии в любовта. Всичко в работата ви днес ще върви по вода и ще успеете да изпълните всичките си планувани ангажименти. Дори ще ви остане време да се заемете с някои дейности, които отдавна отлагате. Очертава се добър ден за вашите финанси, стига да не пилеете безразборно парите си. Инвестициите, направени днес ще са успешни в краткосрочен и дългосрочен план.

 

Рак

Животът с новия ви партньор ще бъде много вълнуващ и ще ви държи в уханно настроение. За тези, които не са семейни все още, може да се наложи да изчакат по-добър период, тъй като този ден не е подходящ за брачни предложения. Помислете за начина, по който отчитате работата си. Старайте се да имате документирана всяка една дейност, която сте извършвали, за да може, ако утре ви минат на проверка да сте изрядни пред проверяващите. Вложенията ви днес ще имат добра възвращаемост, така че може да инвестирате част от парите си. Закупуването на някои по-скъпи и качествени вещи ще е удачно, тъй като ще ви служат за доста дълго време.

 

Лъв

Това, което ще трябва да направите днес е да проведете един сериозен разговор с партньора си, за да сте наясно къде сте сега като двойка и какво искате да постигнете в бъдеще. Без разговори помежду ви, нищо няма да се промени. Само със смелост трудно ще се издигнете в кариерата си. Водете се от целите на фирмената ви политика, така че това, с която се захванете да има положителен резултат за всички. Днес може да спечелите доста от ваше обучение или курс, който да проведете. Даването на знания ще е ценно за другите и ще са готови да платят дори малко по-висока цена.

 

Дева

Единственото нещо, върху което ще трябва да се съсредоточите днес е да дадете цялата си обич на човека, който е винаги до вас. Ще си задавате твърде много въпроси по повод какво мили и чувства партньорът ви към вас. Ако сте изправени пред изключително сложен казус и труден проект днес, то ще е добре да разделите работата си на малки части, които да изпълнявате стъпка по стъпка. Така всичко ще изглежда далеч по-лесно и изпълнимо. Няма да липсват непланирани разходи днес. Непредвидените разходи може да развалят сметките ви и да се наложи да излезете извън планът си за харчене.

 

Везни

Ако нещата във връзката ви излязат извън контрол в даден спор, то ще трябва да си върнете влиянието и да покажете кой командва във вашето семейство. Разбира се, това ще трябва да стане с много търпение и по деликатен начин. Колкото и трудности да срещнете в работата си днес, ще успеете да се измъкнете по някакъв начин и да продължите с работните си задачи за деня. Умението ви да се справяте с проблемите ще е много ценно за фирмата ви днес. Няма да е добра идея да изхарчите всичките си спестявания днес, но е много вероятно да се натъкнете на добра сделка.

 

Скорпион

Може би, днес ще се чувствате смазани от тъга и страдание, но не бива да се отказвате от връзката си, а да приемете това като изпитание. Само така любовта ви ще остане устойчива на времето. Понякога е трудно да станете от леглото и да отидете на работа, особено когато знаете, че ви очаква натоварен ден. Бъдете с позитивна нагласа, за да е по-продуктивен работният ви ден. Денят няма да е подходящ за дългосрочни и рискови инвестиции. Ако се налага да купите нещо по-голямо за дома или офиса ви, потърсете поне две мнения преди да пристъпите към заплащане.

 

Стрелец

Влюбените двойки със сигурност ще трябва да се ангажират малко повече, възползвайки се от този ден, за да заявят цялата си любов. Проучете добре в кои сфери на работата ви, да насочите усилията си, за да не насочвате енергията си на грешното място. Интелигентният ви подход ще даде добри резултати с нестандартни решения. Твърдението, че колкото по-голям е рискът, толкова по-голяма ще бъде възвръщаемостта, не винаги е в сила. Не разчитайте само на рискови инвестиции, а заложете и на по-безопасни сделки.

 

Козирог

Днес, може да се чувствате изключително самотни, макар и около вас да има много хора. Не отхвърляйте съветите на любимият ви човек, тъй като само партньорът ви ще може да разбере това, което е в душата ви. Огромното количество работа, което ще трябва да свършите днес, ще изцеди всичките ви сили. След натовареният ден, ще имате нужда от пълноценна почивка и качествен сън, за да възстановите силите си. Не отхвърляйте всяка една нестандартна идея днес, когато става въпрос за бизнес и инвестиции. Понякога най-щурите идеи водят до невероятен финансов успех.

 

Водолей

Препоръчително е да се научите да правите компромиси към партньора ви, за да сте в една хармонична връзка. Изслушвайте любимия си и не упорствайте. Най-важното нещо, което ще трябва да направите днес е да работите в екип с колегите си, без да критикувате никого. Не отправяйте остри забележки, тъй като ще бъдете изолирани от колектива ви. Днес, спокойно може да си харчите парите за нещата, който ви правят щастливи. Имате нужда да си доставите малко радост, така че си вземете това, което ви е на сърце.

 

Риби

Погрижете се за самочувствието си. Ако искате да стигнете по-далеч във вашата връзка трябва първо да заобичате и уважавате себе си, за да сте по-топли и раздаващи любов към другите. Погледнете назад към всички завършени проекти и се запитайте, дали това което сте свършили е пример за подражание. Ако отговорът е „не“, то значи е време да промените нещо. Ще бъде добре да следите внимателно приходите и разходите си през този ден. Ако харчите разумно и не излизате извън рамките на бюджета си, не се очертават финансови проблеми.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *