Партньор на Проватон
 Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна

Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна

Сподели в

Той е сочен за най-близкия и верен човек на местния червен лидер Борислав Гуцанов

Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна на предстоящите местни избори, съобщи самия той в социална мрежа.

“С голямо вълнение и натоварен с огромна отговорност, ви съобщавам, че Националният съвет на Българската Социалистическа Партия ме утвърди за кандидат за кмет на община Варна.”, коментира той и добави:

“По време на тази кампания, ние социалистите имаме една голяма задача – да запазим мира в България! Считам, че на нас, варненци, най-много ни приляга да покажем на всички българи, че не желаем Черно море да се превръща в театър на военни действия!

Битката ще е трудна, но аз съм убеден, че с ваша помощ и подкрепа, ще успеем да се преборим с паралелната държава във Варна и ще докажем, че коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС е пагубна и тласка България към национална катастрофа!”.

Павел Енев Раличков е роден през 1981 г. във Варна. През 2000 г. завършва СОУПЧЕ “Александър Сергеевич Пушкин” във Варна, с изучаване на руски и френски език. Разбира се, владее и английски език. Завършва Технически университет – Варна. Инженер-магистър, специалност Компютърни Системи и Технологии. От 2006 г. до днес се занимава с авиационна логистика, като е един от уважаваните специалисти в бранша. Член е на БСП от 2005 г., като минава през всички нива на партията – младежки председател на централния район във Варна – “Одесос”, областен младежки координатор за област Варна, член на Районен съвет на БСП “Одесос”, член на Градски съвет на БСП Варна, а по време на 50 конгрес на БСП е избран и за член на Националния съвет на партията. Женен от 2011 г., с три деца – момчетата Самуил, Борил и Боян.

Павел Раличков има една голяма кауза, свързана с политиката – “начертаване” на план за развитието на България, в който ясно и точно да се определят приоритетните сфери за развитието на страната ни и да се следват ясни политики, за да могат тези сфери да бъдат водещият инструмент за повишаване на жизнения стандарт. На първо място, разбира се, той визира икономиката, следвана от образование и здравеопазване. Посредством този план, да бъде решен най-големият проблем на България – демографската криза. Обича да казва, че “инвестициите в решаването на демографските проблеми, са социални вложения с висока възвращаемост и трябва да бъдат разглеждани като основен елемент от националната сигурност”. Той смята, че това е единственият начин страната ни да “отлепи дъното”, на което се намира вече повече от 30 години!

Раличков е сочен за най–близкия и верен човек на местния червен лидер Борислав Гуцанов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *