Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 17 септември: Специален ден за Козирог, Стрелци- отстъпете

Дневен хороскоп за 17 септември: Специален ден за Козирог, Стрелци- отстъпете

Сподели в

Овен

Вероятно днес ще намерите алтернатива на обичайния си начин на поведение, да се приспособите към определени ситуации, но ще имате допълнителни проблеми, които ще ви накарат да оцените още повече, възможността да имате някой близък, който да ви подкрепи. Имате достатъчно време, за да го управлявате, както сметнете за добре, но не се ангажирайте с нищо, което не си заслужава.

Телец

Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението. Изглежда, че ще имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие.

Близнаци

Планетите ще бъдат добре подредени днес, и това ще ви помогне да подредите нещата, за да поддържате положителни отношения с близките си. Дори да липсва огнената страст характерна за вас, ще усетите, че партньорът ви споделя същите чувства и интереси като вас. Плавно, но стабилно този ден ще ви позволи да установите добра комуникация с любимия човек.

Рак

Този ден ще бъде чудесно време, за да се върнете на любовно – романтичния път на връзката си. В случай, че в близкото минало сте имали някои проблеми, днес ще бъдат лесно преодолени. Съсредоточете се върху връзката си, като отделите повече време на партньора си. Внесете и малко забавление във връзката си, като излезете за кратко пътуване.

Лъв

Бъдете мотивирани днес, за да възстановите хармонията, която ще ви помогне много в любовен аспект. Трябва да установите ангажираност и отдаденост в близките си отношения и силното чувство за принадлежност ще ви помогне да справите добре в трудните моменти през този ден. Вероятно ще има объркващи ситуации, които могат да предизвикат съмнения в душевен план.

Дева

Денят ще донесе някои свежи и прекрасни преживявания. Планетите ще благославят любовния ви живот с много позитивност и щастие през по-голямата част от този ден. Въпреки това, някои проблеми във вашия семеен живот могат да излязат на преден план. Възможно е Марс да ви изневери и ще ви направи емоционално уязвими. Днес е подходящият момент да трансформирате мисловния си процес.

Везни

Някой от най-близкото ви обкръжение навярно ще ви даде полезни съвети за подобряване на любовните ви перспективи. Авантюрата ви с някоя позната прелъстителна личност, вероятно ще се възобнови, ала бъдете внимателни, ако вече сте семейни, тъй като това може да доведе до сериозни последствия.

Скорпион

Опитайте се днес да подобрите интимността си и да прекарате качествено време с партньора си. Това ще изведе вашия романтичен живот на следващото ниво. Самотните хора могат да започнат любовния си живот още днес, тъй като планетарните позиции показват своето благоволение.

Стрелец

Ще се наложи да правите отстъпки в личната си връзка, повече от всякога. Правейки компромиси, понякога е по-добрият вариант за поддържането на хармония в дадена връзка или семейство. Възможно е да има някои разногласия с някой член на семейството, които могат да ви причинят стрес. Това може да повлияе на брачните ви отношения, затова бъдете внимателни.

Козирог

Ще прекарате един специален ден с човека, когото обичате най-много. Това ще бъде добре за вашата душевност и настроение, а също така ще ви позволи да вземете някои решения, които често сте отлагали. Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде щедро оценено.

Водолей

Необвързаните ще получат възможност да бъдат в любовна връзка. Ангажираността ще играе важна роля. Подаръци и партита с вашия любовен партньор могат да ви предоставят  незабравимо време прекарвайки заедно. Ще откриете, че в брачните ви отношения има липса на комуникация поради липса на ангажираност.

Риби

Поговорете с партньора си днес, дори и за най-малкото съмнение, за да го изчистете напълно Това ще ви накара да поддържате добър баланс във връзката си. Днес е отлично време за необвързаните, които планират да се впуснат в търсене на партньор. Може да имате късмета да бъдете този или тази, който винаги е бил на сърце.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *