Партньор на Проватон
 13 от най-добрите брачни съвети

13 от най-добрите брачни съвети

Сподели в

Колко често ви се е случвало за определени ситуации в любовта да си помислите, че ако е имало някой, който да ви даде съвет, не бихте взели дадени решения? В любовта винаги се нуждаем от съвети, по отношение на брака също. Съвети бихме могли да получим от хора край нас, които имат стабилни и щастливи съюзи, от специалисти по връзки. Съветите често са житейски опит.

Днес споделяме с вас 13 от най-добрите брачни съвети. 

1. Изберете да се обичате и не забравяйте, че любовта е ангажимент, а не само чувство.

2. Винаги отговаряйте, когато съпругът или съпругата ви се обаждат. В моментите, в които сте заедно се опитайте да отделяте по-малко време на телефона и социалните мрежи.

3. Направете времето заедно приоритет. Казват, че времето е „валутата на взаимоотношенията“, така че не забравяйте да инвестирате време в брака си.

4. Обградете се с приятели, които ще укрепят брака ви. Отдалечете се от хора, които могат да ви изкушат да компрометирате характера си.

5. Направете смеха саундтрака на вашия брак. Споделете моменти на радост, дори в трудни моменти намирайте поводи да се усмихнете.

6. Когато спорите помнете, че няма да има „победител“ и „губещ“. С любимия ви човек сте партньори във всичко, така че или ще спечелите заедно, или ще загубите заедно. Търсете заедно решение на проблемите ви.

7. Осъзнайте, че един силен брак, рядко има двама силни партньори едновременно.Обикновено съпругът и съпругата се “редуват” да бъдат силни един за друг в моментите, когато другият се чувства слаб.

8. Приоритизирайте какво се случва в спалнята. Разбира се, че за изграждането на стабилен брак е необходимо нещо повече от добър секс, но е почти невъзможно да се изгради силен брак без него.

9. Помнете, че бракът не е 50/50, разводът е 50/50. Бракът трябва да е 100/100. Не става въпрос за разделяне на всичко наполовина, а и двамата партньори да си дадат всичко, което имат.

10. Давайте най-доброто от себе си един на друг през цялото време, а не само в началото на връзката и брака.

11. Не отлагайте брака си, докато отглеждате децата си.

12. Никога не пазете тайни от половинката си. Това е един от най-добрите брачни съвети. Тайната е враг на интимността.

13. Никога не се лъжете един друг. Лъжите нарушават доверието, а доверието е в основата на стабилния и щастлив брак.

По материали от yourtango.com

https://www.az-jenata.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *