Партньор на Проватон
 Какво усещаме, когато сме влюбени?

Какво усещаме, когато сме влюбени?

Сподели в

Да си влюбен е едно от най-необикновените усещания, което има различни проявления. То е повече от просто похот. Трябва време, за да осъзнаем, че сме се влюбили в някого, а ако той се окаже прекрасна личност, още по-добре за нас. Как се усеща влюбеността? Тя е когато видим нещо много хубаво, когато ни се случи нещо хубаво или пък не чак толкова, да искаме първо да го споделим с точно определен човек, който ни е на сърцето.

Дали вие сте влюбени? Вижте 10 знака. 

1. Започвате да усещате всичко около себе си. Всичко започва с „пеперудите в стомаха“ и разбираш, че всичко около теб има смисъл. От залезите, до прохладния полъх на вятъра.

2. Изведнъж ставате енергични и позитивни. Когато любовта ни прави щастливи, нашата настройка към живота е друга. Влюбеността наистина ни променя.

3. Понякога се чувствате и малко нервни. Това разбира се е съвсем нормално. Вероятно се питате дали всичко хубаво, което преживявате е реално. Искате всичко, което правите за човека, който е обект на емоциите ви да е перфектно, а това също ви кара да се чувствате малко нервни.

4. Искате да се обвържете, дори и досега да сте предпочитали неангажиращите връзки. Ако някога сте се чудили какво е чувството да си влюбен, тогава това е дълбокият копнеж да се обвържеш с определен човек. Любовта става все по-дълбока с времето и променя гледната точка за обвързването.

5. Чувствате, че това е повече от просто увлечение. Ето защо и не бързате, особено със секса. Влюбването е прилив от емоции, но когато еуфорията премине и видим несъвършенствата и навиците на другия човек и не се чувстваме разочаровани, а искаме да го опознаем още повече, тогава може да се каже, че сме влюбени.

6. Искате да давате, а не само да получавате. Какво е чувството да си влюбен в някого? Това е онова усещане, в което давате, но не по задължение, а защото искате другият да се чувства добре.

7. Усещате силна емоционална връзка към другия. Не се притеснявате да споделяте своите мечти, емоции и мисли. Сякаш човек, към когото изпитвате тези вълнения е липсващото парче от пъзела ви.

8. Чувствате, че можете да превземете света. Когато сме влюбени, ние имаме силата да променим много живота си. Разбира се, важно е това се случва в положителна посока с изграждането на по-здравословни навици, сбъдване на мечти и т.н. Любовта ни дава надеждата, че можем да се справим и с трудностите.

9. Вие сте си най-добри приятели и любовници. Смеете се заедно, може да си споделяте, усещате, че другият няма да ви остави, когато се появи сложна ситуация за вас.

10. Минават ви мисли за общото ви бъдеще с този човек. С течение на времето започвате да мечтаете да споделяте общ дом и т.н. Това е един от начини, по които може да разберете, че сте влюбени.

Снимка: istock

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *