Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 14 септември: Дева и Риби- странете от конфликти

Дневен хороскоп за 14 септември: Дева и Риби- странете от конфликти

Сподели в

Овен

Възможно е днес нещата между вас и любимия ви човек да бъдат нестабилни. Очертава се  известно напрежение между вас опушвайки редица негативни проблеми. Ако двамата продължавате да игнорирате проблемите, това само ще ви отдалечи. Въпреки добрата атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всякакъв характер. Съчетайте енергията си с повече дипломатичен такт. Днес сте застрашени от загуба на пари – бъдете предпазливи! Вероятността да ви измамят финансово или да ви предоставят артикул с доста по – висока цена е напълно възможна.

 

Телец

Напоследък може да се чувствате малко защитени, което може да е причинено от спорове между вас и партньора ви. Опитайте се да възстановите самочувствието си. Също така не губете време в битки за дребни разногласия. Има вероятност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с трудни задачи, една след друга – познати до болка. Не унивайте, защото работата ви е от изключително значение за вас! Може би, се притеснявате за финансовото си състояние. Рано или късно всичко се изплаща, защото финансовите реализации не са всичко в този живот. А и понякога лошите инвестиции не биха могли да доведат до нищо добро.

 

Близнаци

Може да откриете някои недостатъци в характера на половинката ви, а това определено ще ви разтревожи. Сигурно сте наясно, че никой не е перфектен. Опитайте да се фокусирате върху техните добродетели, които са ви привлекли. Много е вероятно да сте натрупали доста напрежение и същото да ескалира през този ден. Комуникацията с колегите ви ще бъде объркваща и всяка грешка ще се отрази осезателно със знак минус в кариерата ви. Вероятно, ще ви се предостави шанс да увеличите капиталовложенията си, така ще реализирате своите финансови планове. Разпределете добре бюджета си, за да избегнете евентуални парични загуби.

 

Рак

Неангажираните следва да бъдат внимателни днес, относно любовният си живот. Увлечението едва ли ще трае дълго. Уверете се, че първо имате истинска връзка с човека, преди да отидете твърде емоционално далеч и да се нараните. Не се очертават проблеми с колеги или с клиенти. Проявете повече гъвкавост, за да подобрите своят коефициент за полезна дейност. Не се претоварвайте с много работа през този ден. Денят е благоприятен, ако желаете да разширите своят бизнес. Въпреки това, изгответе си финансов план за действие, направете съответните проучвания и сондирайте мнение с вашите бизнес партньори.

 

Лъв

Възможно е на някои от вас да бъдат унили, защото все по рядко половинката е близо до вас. Отделете малко време един на друг. Оставете вашата връзка да диша. Не изисквайте от себе си, час по-скоро да приключите работните си ангажименти, защото това ще снижи работната ви ефективност. Бъдете разумни и не прекалявайте със своята щедрост. Когато става дума за пари, трябва да имате едно на ум. Спестяването ще ви помогне да се справите с паричните затруднения в бъдеще.

 

Дева

Днес може да се почувствате притеснени от егоистичните постъпки от страна на партньора ви. Намерете подходящото време днес, за да споделите с  любов към половинката си как се чувствате. Най-вероятно, няма да успеете да се справите с погрешното мнение на някои от колегите си. Опитайте се да страните от излишни спорове, такива със сигурност няма да са ви от полза на работното ви място. Денят е особено неблагоприятен за инвестиции и покупки. Бъдете така разумни, да влагате парични средства по презумпция. Няколко отложени дни няма да повлияят, кой знае колко на финансите ви.

 

Везни

Вашата магнетизираща енергия ще привлече вниманието на всички днес. Звездите сякаш са на ваша страна, за да посрещнете и изпратите този ден с много любов. Изглеждате заслужавате цялото внимание, което ще получите. За бизнесмените, денят може да се окаже ползотворен в работата, създавайки добри контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задачи. Звездите дават ясен знак, че имате огромен потенциал да реализирате своите делови начинания днес. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени печалби, но така или иначе не се очертават финансови загуби.

 

Скорпион

Може би ще бъдете концентрирани върху кариерата си, че романтичният ви живот ще остане някак на заден план. Дайте шанс на балансирането. Все пак ще имате своята обещаваща кариера в края на деня. Въоръжете се с търпение през този ден, защото много от най-наложителните задачи  все още чакат своят ред. Препоръчително е, колкото се може повече работни задачи да бъдат приключени още днес. Разпределете парите си по приоритети, защото има индикации за допускане на грешки. Малко повече концентрация и всичко ще бъде наред.

 

Стрелец

Може би ще си мислите за някоя връзка, е приключила с някой, затънтена в миналото. Възможно е днес двамата да разпалите някои стари пламъци. Такава ситуация ще се окаже рискова, затова послушайте сърцето си. Този ден ще бъде изпълнен с капризи от страна на шефове и колеги. Това ще ви накара да посърнете или да не бъдете в кондиция на работното си място. Не прекалявайте с негативизма, със сигурност няма да промени така създалата се ситуация. Днес е подходящ за съвместни бизнес инвестиции. Дайте си шанс да оползотворите наличният си капитал. Използвайки паричният си поток правилно, ще дадете зелена светлина на финансовата си индивидуалност, която ще увеличи печалбите ви.

 

Козирог

Вашият естествен чар ще привлече вниманието ви за нова любовна перспектива. Бъдещата ви сродна душа навярно ще сподели вашите възгледи за необходимостта от равенство и баланс в романтиката. Тази нова любов има голям потенциал за вас. За да се справите успешно, ще бъде добре да сте достатъчно балансирани. Ако сте на управленски пост, очаквайте много скоро да напреднете в кариерното си израстване. Въпреки че финансовото ви състояние ще бъде добро днес, по-добре избягвайте излишните харчове. Тези от вас, които търсят ново жилище или дом под наем, днес ще имат възможност да реализират целите си.

 

Водолей

Вашият партньор може да се чувства прекалено нуждаещ се, без да осъзнава, че обичате свободата си. Не е нужно да отделяте на партньора си цялото си свободно време, но трябва да му дадете знак, че е истински обичан. Работните ангажименти ще са свързани с много разговори с клиенти и колеги из цялата страна. Опитайте да се балансирате, за да избегнете конфликтни ситуации с ръководните кадри на работното ви място. Във финансово отношение нещата няма да бъдат окуражаващи през този ден. По възможност, избягвайте мнимите предложения за инвестиции и покупки. Най-добре е да страните от излишните харчове,  иначе ще си имате парични главоболия.

 

Риби

Вероятно някои от вас ще стигнат до извода, че романтичните връзки са загуба на време и че намирането на точния човек е почти невъзможно. Това негативно мислене само отблъсне доброто във вас. Днес може да се породи недоволство от работата на някои ваши колеги. Проявете разбиране, вместо да се сблъскате в конфронтация или да се стигне до разваляне на колегиалните ви отношения. Меркурий вероятно ще постави началото на реализацията на финансовата ви стратегия. За всеки случай, проверете всички детайли обстойно още веднъж. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен потенциал днес.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *