Партньор на Проватон
 ГЕРБ решава за номинацията за кмет на Варна в последния момент

ГЕРБ решава за номинацията за кмет на Варна в последния момент

Сподели в

Изпълнителната комисия на ГЕРБ все още няма окончателно решение за кандатите за кметове в София и Пловдив. И в този час ръководството на най-голямата парламентарно представена партия заседава и скоро ще излезе с окончателно решение за номинациите си за столицата и втория по големина град в страната. Това потвърдиха за “Фокус” източници от ръководството на ГЕРБ. И номинацията за управник за третия – Варна, също ще бъде обявена в последния момент.

“Предстои представянето на кандидата ни за кмет на София – подготвен по политики за столица и политика за хората. Не мислим за загуба в София, а как столицата да продължи да се развива в следващите 4 години. Факторът за нормализация в общините се нарича ГЕРБ”, заявиха малко по-рано днес от партията при регистрацията за местните избори.

Ето и списък с общините, за които лидерът Бойко Борисов и съпартийците му, вече имат окончателното утвърдени кандидати или ще подкрепят познати на обществото, независими такива.

Димитър Николов се впуска в битката за кметското място в Бургас за свой пети мандат. Настоящите управници на Велико Търново – Даниел Панов, на Стара Загора – Живко Тодоров и на Враца – Калин Каменов, също запазиха доверието на партията и отиват пак на местни избори. И кметът на Казанлък – Галина Стоянова ще се бори за пореден четвърти мандат.

В Кюстендил ГЕРБ ще подкрепи досегашния кмет Петър Паунов. В Монтана залага на любимеца  на местните и рекордьор по мандати Златко Живков. В Перник също застава зад сегашния кмет Станислав Владимиров. ГЕРБ вече потвърди, че в Благоевград ще подкрепи настоящия управник Илко Стоянов в надпреварата за кметското място. За Пазарджик – от партията засега мълчат, но се очаква отново да заявят доверие към дългогодишния кмет Тодор Попов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *