Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 12 септември: Oвен- стартирайте бизнес, проблеми в любовта за Телец

Дневен хороскоп за 12 септември: Oвен- стартирайте бизнес, проблеми в любовта за Телец

Сподели в

Овен

Самотните едва ли ще изпитват особени чувства към някого днес. Въпреки това може да опитате, давайки шанс на тези, които по някакъв начин са ви впечатлили. Конфликтите с колеги могат да засегнат паричните ви интереси особено днес. Ако търсите по-ясни хоризонти, може да попаднете на такава работа, която е с много по-добра заплата. Стартирането на нов бизнес може да бъде благоприятен ход днес. Поради факта от благоприятните аспекти на планетите, би било разумно да не очаквате незабавна възвръщаемост.

 

Телец

Много е вероятно да имате някои проблеми при избора си на бъдещи планове относно любовта, тъй като от днес навлизате в период лишен от взаимно съгласие. По-добре да изберете най-належащите си планирани неща. Прегледайте внимателно съществуващите си стратегии и ги заменете с по-подходящи. Това може да означава повече работа за вас, но тези промени могат да подобрят кариерната ви изява. Може да очаквате сериозни придобивки през този ден. Добро време за сделки и за инвестиции. Денят е подходящ за продажби и покупки от всякакъв характер.

 

Близнаци

Най-вероятно ще може да откриете, че имате много време да споделите с партньора си и двамата ще оцените съкровените мигове през които сте прекарали заедно. Възползвайте се максимално от тези красиви сантиментални моменти. Денят ще е благоприятен за подписване на договори и сключване на успешни бизнес сделки. Финансите ви могат да нарастват според стратегическите решения, които взимате днес. Бизнесмените да очакват значителни печалби през този последен юлски ден. Вероятно, ще имате възможност да похарчите пари за обзавеждането на вашия дом.

 

Рак

Най-вероятно семейните двойки ще сложат край на някои ситуации, които в миналото са предизвикали известни неприятности. Това със сигурност ще бъде добър начинание  да продължите напред. Потърсете начин да сте по-ефективни на работното ви място. Съхранявайте всяка една ценна информация, която сте прочели, тъй като по-късно може да ви потрябва. Погрижете се за всички сметки и цялата обърканост с финансите ви. Разберете с какво разполагате и за какво сте похарчили повечето от средствата ви, които е трябвало да ви стигнат поне до края на седмицата.

 

Лъв

Навярно днес ще ви бъде трудно да се справите с някои странни ситуации, ала ще се наложи да се изправите пред реалността. Може би ще има нужда от драстична намеса, за да се заглуши ревността, която бушува във вас. Заемете неутрална позиция и се постарайте да не влизате в конфликт с колегите си през този ден. Само по този начин служебните разговори ще протичат много по-спокойно. Може да ви е трудно да отделяте от приходите си, но не се отклонявайте от целта си. Колкото повече се опитвате да спестите, като че ли толкова повече непредвидени разходи ще изникват днес.

 

Дева

Може би ще се почувствате много по-близки с половинката си днес. Вероятно това ще се дължи на факта, че се опитвате по всякакъв начин да мислите за бъдещето, за да го надграждате. Възможно е да следвате своя път, докато някои от колегите преследват своите амбиции. Съберете резултатите в края на деня, които със сигурност вашите ще бъдат по-добри, така че ще спечелите много по-добри позиции. Вероятно ще похарчите повече пари за семейството през този ден, ала не е изключено, финанси от членове на семейството да дойдат за балансиране на разходите.

 

Везни

Може да се почувствате изгубени и объркани, тъй като любовта на живота ви изглежда ще се държи твърде странно днес. Може да е време да се изправите срещу страховете си. Може да ви бъде предложена доходоносна работна позиция в голяма фирма. Работата може да е предизвикателна, но ще      трябва да обмислите добре, дали имате съответните умения и ценз. Много е вероятно да се налижи да харчите парите си разумно и да увеличите спестяванията си през този ден. Това е така, защото през следващите дни бихте могли да се сблъскате с някои неочаквани спешни разходи.

 

Скорпион

Ако сте семейни, може да имате някои недоразумения, които да тестват бракът ви. Просто винаги помнете, че комуникацията е ключът към разрешаването на конфликти. Обърнете внимание на офис техниката, защото има вероятност от проблеми. Точност, акуратност и специални умения ще изиска от вас съдбата. Може би ще имате възможност да намерите допълнителен източник на доходи днес. Това би могло да ви помогне да уредите проблемите си с дълговете, като се явяват камъче в обувката ви.

 

Стрелец

Този ден вещае качествено време с любовта на живота ви. Можете да изберете дестинация, където да изразите дълбоките си емоционални чувства. Има шансове за добър напредък в кариерата. Това може да бъде отличен период, обещаващ много успех, при условие че сте готови да работите върху него. Ще придобиете нови финансови модели и ще направите няколко мъдри инвестиции. Вероятно няма да бъдете лишени от парични средства, за да задоволите някои свои мечтани покупки.

 

Козирог

Влюбените двойки не трябва да позволяват на егото да се намесва в отношенията. През целият ден не влизайте в безполезни спорове, ако сте семейни. Вашите опоненти ще се сблъскат с поражението. Ще спечелите уважението на онези свои колеги, които не са били на ваша страна. Успешен период като цяло. Необходимост от повече организираност и целенасоченост в плановете, действията и решенията относно материалното. Очертават се материални и финансови проблеми.

 

Водолей

Денят ще е подходящ за романтично  откровение, така че половинката ви да се влюби още повече във вас. Отворете сърцето си. Постарайте се да не се задържате дълго време в ниските нива на работоспособност и отчаяние, от факта че не може да се справите с купищата работа и проблемни ситуации. Добре проучете преди да купите или инвестирате в нещо. Сравнете мненията на различни потребители и преценете финансовите рискове.

 

Риби

Няма вероятност да ви се провалят плановете за някакво продължително пътуване или летуване. Може би ще имате известни разногласия с половинката си относно логистиката, но за сметка на това ще изберете най-добрата дестинация и за двама ви. По всичко изглежда, че денят ви ще премине чудесно и много продуктивно. Работата ви по проекти ще върви добре, но не забравяйте да си правите малки почивки. Бизнес сделките ще вървят добре днес, така ще си насрочете среща за преговори с вашите партньори в бизнеса. Обърнете внимание на срока на договорите, които подписвате.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *