Партньор на Проватон
 Министър Зарица Динкова и оставка! Кажете нещо реално, моля

Министър Зарица Динкова и оставка! Кажете нещо реално, моля

Сподели в

„Аз съм политически наивник.

Очаквах днес Зелено движение с декларация да поиска оставката на своята съпартийка Зарица Динкова и като минимум да я изключат от партията.

Мама му стара – пред очите на камерите тя буквално уби две сухоземни костенурки като ги пусна в морето. Нещо повече – след това пресцентърът й се опита да заличи следите като обяви, че медиите не са видели това, което са видели и, че костенурките всъщност не са били принесени в жертва на вълните. От министерството обаче отказаха да уточнят каква е тяхната съдба и какво е станало с бедните животинки.

Какво може да е „зеленото“ тогава на кадър като Динкова?

Кокетната прическа и модните ботушки?

Фотосесиите на фона на разрушенията?

Използването на бедствието за политически пиар?

Какво още трябва да избие Динкова, за да разберат, че тази е като спяща клетка на „Ал-Кайда“и оттук-нататък нейното присъствие в политиката ще е свързано с кървавото й престъпление.

Да почиват мир бедните костенурки.

И те не случиха на държава.“

Владислав Георгиев

Бележка на редакцията: Зелено движение няма как да изгони Зарица Динкова по простата причина, че тя е била лично предложение на Кирил Петков, а партията е била против. Затова и се е наложило да бъде изключена. Когато я предлага и се застъпва пред актива и ръководството след тоталния отказ за нейната номинация Кирил Петков напсувал всички, казал че ще стане на неговата, обърнал се и напуснал. От тогава от Зелено движение си говорел само със Зарица и приятеля му „Влади“ (бел.ред. Владислав Панев.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *