Партньор на Проватон
 Касапинът Георги е бягал от полицията, задържан е на входа на Стара Загора

Касапинът Георги е бягал от полицията, задържан е на входа на Стара Загора

Сподели в

В социалните мрежи искат оставки и линч на съдийките пуснали Касапина Георги на свобода

Районна прокуратура – Стара Загора предяви обвинение и постанови задържане за срок до 72 часа спрямо Г.Г., на 26 г., за това, че в периода от 24.06.2023 г. до 25.06.2023 г., в Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, се заканил с убийство на 18-годишната Д.М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му. На два пъти той изпратил текстови съобщения за закана с убийство чрез интернет приложение.

Разпитани са свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка “забрана на лицето да напуска територията на България”

След укриване на Г.Г., той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР – Стара Загора на 30 юли 2023 г., около 7,30 ч., на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил.

Г.Г. е осъждан за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. С постановление на наблюдаващия прокурор Г.Г. е задържан за срок до 72 часа, след предявяване на обвинение.

Предстои Районна прокуратура – Стара Загора да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Г.Г.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *