Партньор на Проватон
 Арестуваха и фенът на Георги Николаев, обезобразил с макетно ножче 18-годишно момиче

Арестуваха и фенът на Георги Николаев, обезобразил с макетно ножче 18-годишно момиче

Сподели в

Двама са вече задържаните за фрапиращия от Стара Загора случай с обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче. След като тази сутрин бе арестуван и обвинен за закана за убийство 26-годишен Георги Николаев, задържан е и Виктор Костов, който в социалните мрежи похвали постъпката му, предават от Нова телевизия. Стана ясно, че именно той е отправил вчера заплахи към приятелка на нарязаното с макетно ножче момиче

Публикацията му в личния му профил във Facebook предизвика остри реакции. В нея той заяви, че подкрепя Николаев за извършеното. Последва и отзвук от “Мини Марица – изток”, където Костов работи. От дружеството се разграничиха от него и временно го отстраниха от работа, а изпълнителният директор остро осъди думите му.

“Аз вече не мога да изляза от вкъщи сама. Вчера бях в голям шок. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам заплаха от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво говоря и пиша. Много ме е страх и за семейството ми”, обясни жената, получила заплахи, пред Нова телевизия.

Адвокатът на Николаев също застана пред камерата на медията като заяви, че клиентът му отрича да е извършил деянието. По думите му невярна е и информацията, че той се е опитал да избяга. Припомняме, че прокуратурата съобщи, че той е бил задържан в автомобил в края на Стара Загора. По-рано пък се твърдеше, че той се е явил сам в районното, след като е получил призовка.

“Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, след като е пътувал да се яви в районното”, обясни адв. Валентин Димитров.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *