Партньор на Проватон
 Ужасът е неописуем: Изтекоха смразяващи снимки на момичето, обезобразено с макетно ножче в Стара Загора (снимка 18+)

Ужасът е неописуем: Изтекоха смразяващи снимки на момичето, обезобразено с макетно ножче в Стара Загора (снимка 18+)

Сподели в

Снимки на 18-годишното момиче, което бе брутално обезобразено с 400 разреза с макетно ножче в Стара Загора изтекоха в интернет от журналиста Станислав Цанов

Кадрите предоставени от майката на жертвата са изкллючително потресаващи, поради което я публикуваме в линк под статията.

Припомняме, на 26 юни 18-годишното момиче е било нарязано по цялото тяло с макетно ножче, носът му е бил счупен, а главата му е била обръсната с машинка.

Лекарите са направили 400 шева.

Нападателят – 26-годишинят приятел на младата жена Георги Г., е бил задържан за 72 часа, след което е пуснат, защото Окръжният съд е решил, че престъплението срещу 18-годишното момиче е лека телесна повреда, а не както първоначално е било определена – като средна телесна повреда.

Една от съдийките пуснала садиста на свобода е Татяна Гьонева.

Жената е разведена и любител на мощните автоматични оръжия, които размахва в милитъри стил, с което се сближава малко по манталитет с Касапина, на когото заедно с прокурор Дичо Атанасов подариха свободата.

В свободното си от дела време съдийката обича да надига чашката с червено вино и да обикаля между Бъкингам в Лондон и магазините за качествен алкохол и винарните. От време на време разведената дама, чиято съдийска заплата минава депутатската, пуска игриви фотоси и селфита в социалните мрежи, в които има профил – дори и в инстаграм!

 Защо Гьонева пуска Касапина на свобода?

Случайно ли Гьонева пуска Касапина на свобода или проявява немарливост, за каквато вече е наказвана. В града се говори, че Гьонева е натисната от най-високо място, за да пусне на свобода Касапина? Все пак коя жена или майка, любител на децата и животните, ще пусне с лека ръка на улицата касапина, обезобразил с нож за 400 шева едно дете на 18 години?

Касапинът на момичето имал роднина – политик, който първо накарал окръжния прокурор да смачка обвинението и телесната повреда на момичето да стане „лека“, а съдийката да си измие ръцете със съдебно – медицинската експертиза и с прокуратурата и да пусне рецидивиста с лека ръка!

Профилът във Фейсбук на съдия Татяна Гьонева Коева, която пусна на свобода садиста, пребил и накълцал с макетен нож 18-годишно момиче, вече не е достъпен.
Опасяваме се, че така съдия Гьонева ще изгуби ценните си профилни снимки. Ние обаче ги пазим.

Порадвайте им се и Вие, пишат Атлантиците.

Фрогнюз

ЛИНК към снимката 18+

.

.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *