Партньор на Проватон
 Партия на зелените с апел за спасяването на България

Партия на зелените с апел за спасяването на България

Сподели в

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р. БЪЛГАРИЯ
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА Р. БЪЛГАРИЯ
ДО РОДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

ОБРЪЩЕНИЕ – АПЕЛ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,
СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,
След всичко това, което се изнесе от заседанието на НС на политическа партия „Продължаваме проманата” – заявка за овладяване на службите, „ала-бала с президента“, съгласуване на назначения в службите с посолства, заобикаляне на правилата за влизане в Шенген и Еврозоната, „законно-незаконно“ уволнение на всички директори на дирекции във всички министирства, държавни агенции, комисии и комитети, овладяването от „наши” хора на ДАНС, ДАР, НСО и на МВР с цел монополно придобиване на власта, какво още трябва да се случи, за да стане ясно че, съпредседателите и националния ръководен орган на тази партия се готвят с незаконни средства да реализират „тих”, невъоръжен преврат за овладяване на властта в Република България.
Като добавим към това несъобразяването и неспазването на законите и Конституцията, плачевните резултати във вътрешната и външна политика, в икономиката, допуснатата и неовладяна инфлация от правителството, съставено с мандата и ръководено от съпредседателя на п.п. „Продължаваме промяната” – г-н Кирил Петков, „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” счета, че са налице достатъчно факти за да бъдат приложени: Чл. 11, ал. 5 от Конституцията на Р. България; Членове – Чл. 108, ал. 1, Чл. 109, ал. 1, 2 и 3 от Наказателния Кодекс; Членове – Чл. 2, ал. 3, Чл. 4 и Чл. 40, ал. 2 от Закона за политическите партии(ЗПП) и на тяхно основание да бъде направено предложение за прекратяване дейността на п.п. „Продължаваме промяната” и за наказателна отговорност на лицата нарушили ги.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,
Молим, да приемете нашето Обръщение – Апел и като официално сезиране на Прокуратурата на Р. България за престъпления на етап намерение и подготовка за овладяване на власта в страната с незаконни, недемократични и неморални средства от страна на п.п. „Продължаваме промяната”, от нейните съпредседатели и нейния национален ръководен орган.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,
Вас, като ръководител на единствената не ялова, функционираща нормално и национално отговорно държавна институция призоваваме да обмислите и реализирате следния, според нас, спасителен за суверенитета на България сценарий:
Да издадете Указ за разпускане на 49-то обикновено Народно събрание, без да изчаквате завършването на мандатната ролетка;
Да издадете следващ Указ за въвеждане на извънредно положение в Р. България със забрана дейността на политическите партии от управлявалото последните 20 години „политическо статукво”;
Управление с Президентски Укази от непартиен родолюбив експертен Министерски съвет, до нормализиране функционирането на Българската държава в политическата, икономическата, социалната и останалите сфери на обществен живот.
Облегнете се и направете съпричастни участници в това нормализиране родолюбивите български граждани и селяни, на будната честна и мислеща интелегенция, на хората от дребния и среден бизнес, на национално отговорния български бизнес и капитал.

СКЪПИ РОДОЛЮБИВИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,

Накрая, намери се детето от приказката, което да извика – „ЦАРЯТ Е ГОЛ”. Призоваваме Ви, момента за промяната настъпи! Да спрем и да не позволим повече политически „шарлатани” и демагози да унищожават нацията и държавата. България има всичко необходимо, за да реши всички кризи – политическа, икономическа, социална и морална, до които ни докара 33 годишния неолиберален преход, както и за просперитет. Да вземем съдбините си в свой ръце.

София, 29.05.2023 г.

Председател: Владимир Николов

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *