Партньор на Проватон
 Знаци, че той иска повече от просто секс

Знаци, че той иска повече от просто секс

Сподели в

Запознава ви с приятелите и семейството си

Живеем във време, в което на любовните взаимоотношения се гледа като на „опция“. Ако нещо не ни хареса в определена връзка, имаме друга възможност. Има пренасищане от контакти в социални мрежи и потенциални възможности за интимни забавления. Как обаче да сме сигурни дали мъжът, с когото се срещаме иска нещо повече от просто секс?Истината е, че никога не можем да сме напълно сигурни. Една от възможностите е да си изясним с него кой какво търси във взаимоотношенията, а другата е да следим за определени знаци.

Ето някои от тях.

Той иска да излиза с вас, а не се виждате само за секс

Ако искаше само секс, тогава нямаше да си направи труда да ви покани да отидете на кино, театър, да хапнете някъде или по друг начин да прекарате време заедно. Обикновено когато интересът на един мъж се свежда само до спалнята, той не полага усилия за повече. Дори би си измислил оправдания, за да не се среща с вас, в случай, че го попитате.

5 знака, че имате проблеми с доверието във връзката

Запознава ви с приятелите и семейството си

Мъж, който просто иска да има сексуални взаимоотношения, определено би бил сдържан по отношение на това да говори пред вас за близките и приятелите си и ще ви държи настрана от тях. От друга страна, когато има идея да задълбочи връзката си, ще му бъде приятно да демонстрира откритост на взаимоотношенията ви пред другите.

Задава много въпроси

Мъжете, които просто искат да се забавляват, често ще спрат да задават въпроси в момента, в който усетят, че имат сигурен източник на секс. Защо? Защото няма смисъл да поддържат фасадата, след като имат това, което искат и се чувстват сигурни във вас. Ако той ви задава много въпроси и наистина иска да ви опознае като човек, има голяма вероятност да има по-сериозни намерения.

18 знака, че той ви харесва

Не се колебае да общува с вас по телефон

Търсещият само секс мъж, обикновено комуникира чрез текстови съобщения. Той няма желание да се чува с вас по телефона. Разбира се може да има и изключения. Но когато няма сериозен интерес, не би полагал усилия в това да ви се обажда, няма да му е важно да чуе гласа ви, да си говорите дълго. Затова е важно, когато започнем да се опознаваме с някого, да излизаме, да обърнем внимание на комуникацията му с нас. Да заявим, че предпочитаме разговорите по телефон, на живо, а не толкова текстовите съобщения. Защото понякога мъжете не се усещат, че може би това са нашите желания.

Проявява романтични жестове към вас

Рядко мъж, който търси само секс, би бил щедър и би правил малки изненади и подаръци към жената, с която се среща в настоящия момент. Но ако той се грижи за комфорта ви, без значение от материалното си състояние, вижда се, че има желание да е галантен, романтичен, вероятно не търси просто секс.

20 комуникационни навика за щастлива връзка

Споделя с вас за своите цели и бъдеще

Това, че е споделящ води в посока на това, че вероятно би искал и вие да сте в тези планове, особено ако по някакъв начин го намеква. Мъжете невинаги са директни., но дори и да е директен, все пак трябва да се следи дали има съответствие между думи и действия. Защото пък тези целящи само забавление, често подвеждат жените, че искат нещо повече.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *