Партньор на Проватон
 Оксана Желяпова грабна приза Благодетел с кауза в конкурса „Мисис Дама на годината“

Оксана Желяпова грабна приза Благодетел с кауза в конкурса „Мисис Дама на годината“

Сподели в

През уйкенда се проведе «Мисис Дама на годината“ 2023. Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили.

Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 12.

Пак по традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша вино от винарска изба Логодаж ,създадена през 1994 година.Тяхната мисия е да популяризира българските сортове вина като продукт от национално значение.

Наградените получиха подаръци от Re d ‘Oro, Body talk и козметика от Ninany

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова

За Дама на годината в категорията Благодетел с кауза бе класирана Оксана Желяпова – носителка на титлата „Мисис България – Вселена”. Тя е бесарабска българка, чиято мисия е да подпомага образованието и културата на бесарабските българи в Молдова.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *