Партньор на Проватон
 Най-щедрите мъже в зодиака

Най-щедрите мъже в зодиака

Сподели в

„Щедър човек е този, който дава на точния човек правилното нещо в точното време“, каза Аристотел. Кои са тези мъже, които притежават това ценно качество?

12 МЯСТО. БЛИЗНАЦИ

Двойствеността на Близнаците се изразява и във финансовите въпроси. От една страна, те са готови да харчат за дамата на сърцето си, но, от друга страна, през цялото време ги гризе съвестта. Мъжът Близнаци постоянно брои колко е платил и кога, никога не прави сметки гласно, но ако му се струва, че разходите са прекомерни,ще се раздразни, ще се затвори в себе си и ще се ядоса на ситуацията и на необходимостта плащайте за вашите нужди.

11 МЯСТО. ДЕВА

Девите са много пресметливи и най-важното пестеливи натури. В някои случаи могат да се проявят като стиснати. Факт е, че мъжът Дева се съобразява с бюджета си и ясно знае какво си струва да се купи и какво може да се пренебрегне. По отношение на жените той може да си позволи повече от обикновено, но все пак ще се замисли дали е постъпил правилно, като ви е купил нов телефон.

10 МЯСТО. КОЗИРОГ

Мъжете Козирог са готови да харчат, но само когато им осигурите спокойствие и домашен уют. Освен това Козирозите не вярват много на жените, така че преди да се отпуснете и да се насладите на щедростта им, ще трябва да спечелите доверието им, а това не е никак лесно, така че не очаквайте особена щедрост от Козирог в началото на връзката.

9 МЯСТО. ТЕЛЕЦ

За разлика от Овена, Телците са щедри и създават впечатление на хора, готови да засипят жената с пари и подаръци. Но финансовата широта на душата им свършва, когато спечелят желаното. Няма значение за какво става въпрос – за секс или за тайна рецепта за чийзкейк. След като постигне това, което иска, Телецът започва да се скатава, интересът му се изпарява и това е последвано от неизбежно намаляване на разходите за вас.

8 МЯСТО. РАК

Мъжът Рак е много щедър по душа, но само в статута на постоянен партньор. Ако в случая на Телец щедростта приключва точно когато свърши периодът на ухажването, то при Раците е обратното. Ако имате сериозни намерение, можете да бъдете спокойни – пари има, пари ще има. Ако връзката ви е в ранен стадий, ще трябва бъдете търпеливи. Обяснението за това поведение на Раков е просто: защо да харчи пари за вас като все още не е напълно ясно дали връзката ви ще се задълбочи? Ако не се получи, парите ще са хвърлени на вятъра.

7 МЯСТО. РИБИ

Представителите на този знак са способни на щедрост, могат да изненадат, да зарадват с подаръци и всъщност няма място за оплакване. Въпросът е, че тези подаръци са подозрително неочаквани и понякога изглежда така, сякаш мъжът се опитва да изкупи някаква вина. По-трудно е да се обясни, отколкото да се усети. Затова включете женската си интуиция и се опитайте да отделите параноята от истинското съмнение.

6 МЯСТО. ОВЕН

Щедри мъже, но само ако имат дългосрочен интерес към вас. Те няма да харчат пари просто така, за „първата, която дойде“ – те трябва да са сигурни, че инвестицията им ще се изплати. Ако искрено ви обичат, тогава, разбира се, те ще „инвестират“ с радост и без да мислят колко харчат за вас.

5 МЯСТО. ВОДОЛЕЙ

Водолеите обичат да правят подаръци. Проблемът не е, че са щедри, а за какво точно харчат. При Водолеят вкусът по правило липсва, както и чувството за мярка. Да, представителите на този знак ще ви изненадат с подарък, но не е много сигурно, че изненадата ще е по вкуса ви.

4 МЯСТО. СКОРПИОН

Мъжете Скорпиони ценят времето си, ценят трудно спечелените пари и не искат да ги харчат просто така. Тези момчета вярват, че са ценни сами по себе си, а не заради портфейла си. Така че няма нужда да се опитвате да се възползвате от тяхната щедрост: Скорпионът ще я демонстрира само когато намери за добре. И забравете класическите трикове като „моля те, коте“ – Скорпионът веднага ще усети капана. Скорпионите са щедри мъже, но не бива да прекалявате с желанията.

3 МЯСТО. ВЕЗНИ

Един от най-щедрите знаци. Правят подаръци, радват близките, не броят всяка стотинка и не мислят за последствията. В тази приказна, магическа ситуация има едно „но“ – ако живеете с този човек и планирате бюджет, забравете думата „планиране“: резултатът от страхотен романтичен уикенд ще бъде липсата на пари в сметката за следващата седмица. Така че щедростта не винаги е добродетел.

2 МЯСТО. СТРЕЛЕЦ

Представителите на този знак са много щедри, така че винаги можете да разчитате на приятна изненада. В замяна Стрелецът очаква искрено и безкористно възхищение от вас. Стрелците са като Лъвовете – изсъхват без обожание. Обичате ли Стрелец с цялото си сърце? Тогава всичко ще е наред. И още нещо. Имайте предвид, че представителите на този знак не са много добри в сметките. Ако искате любимият ви да има пари и утре, дръжте финансите му под око.

1 МЯСТО. ЛЪВ

Тези момчета обичат големите жестове, обичат да правят впечатление, да изглеждат по-добре от другите в собствените си очи – особено след като априори се смятат за номер 1. Ако сте влюбени в представител на този знак, натиснете спирачката и не му позволявайте да харчи безсмислено пари. Кажете му искрено, че за вас той е най-добрият и няма смисъл да се доказва като харчи толкова много.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *