Партньор на Проватон
 Генади Дилъра – селяндур, шпионин, масон! Ако не беше смешно, щеше да е трагично

Генади Дилъра – селяндур, шпионин, масон! Ако не беше смешно, щеше да е трагично

Сподели в

Масово хора поканени от Генади Дилъра му отказват да се включат в листата за съветници

Поне от два месеца замесения в куп скандали зам. председател на общински съвет Варна Генадий Атанасов – Генади Дилъра прави срещи и кани хора за листата си за все по наближаващите кметски избори, разбрахме от наши брилянтни източници.

Общинаря бил убеден, че формулата му да излъже отново около 50 човека да станат кандидати за съветници в листата му от ПП СВОБОДА, а той да е водач и така другите да го вкарат в Съвета, и отново да ги забрави била доказано работеща от 2019-та г., и още през януари я стартирал.

Три месеца по-късно обаче все още няма желаещи.

Даже можело да се каже, че има вълна от нежелаещи да бъдат излъгани…

Запознатите помнят как постъпи с хората участвали в листата му през 2019-та година, които със собствени средства работиха за себе, вадейки преференции, които накрая вкараха Генадий в Съвета, а той ги излъга и изостави!

И затова всъщност сега търсел нови „лимонки“…

Все повече поканени на разговори за участие в листата обаче му отказвали.

За по голяма тежест Генади Дилъра организирал срещите в канцеларията си в Общината, но резултата бил същия – по смелите направо му казвали, че „нямат желание да се цапат с участие в една листа заедно с него“!

Отчаянието му стигнало до там, че на последните започнал напоително да обяснява как бил станал масон в София и връзките му са огромни, но поканените още повече се погнусявали, тъй като по лошото от селяндур с огромно его е селяндур-масон с огромно его.

Един приятел навремето беше казал: „Всеки може да си купи сако Версаче, но не на всеки сакото стои елегантно!“

Демонстрирации на власт и надменност обаче е грешна стратегия. Но как да се промени стиснат егоист със селандурско мислене на около 40 години – никак!

Масло в огъня наливали и приказките из варненския ъндъргаунд, че от няколко години Генадий е агент на П.К. от икономическия сектор на БОП Варна, основно за да не го арестуват. Но пък агентите са длъжни на две седмици да дават сведения за престъпления и др., като обикновенно за да запълват докладите си използват информации най-вече за хора от близкото си обкръжение! Подло, а!

От наши източници разбрахме, че в крайна сметка за сега имало 4 – 5 човека които са дали съгласие и те реално са вечно вярната му Теодора от Аспарухово, колегата му съветник Велин, лявата му ръка Иван Русев (позорно уволнен от ТУ Варна за злоупотреби), изпълняващия заповедите му Георги Костов – собственик и главен редактор на Нова Варна и натискащия му се отново да му станел приятел Анжело Георгиев – Интербилда, но най-вероятно с цел да печелят обществени поръчки и да усвояват общински средства.

Генади Дилъра нито ще може да излъже хората отново, нито ще го вземат в друга силна листа, защото е токсичен и подмолен.

Според местни анализатори Генадий Атанасов е политически труп!

Просто още не го знае!

P.S. На началната снимка Генади Дилъра е облякал риза с масонски символ на яката. Според масоните такива ризи се носят само на тяхните тайни ритуали. Но когато профан стане масон се стига до такива комични ситуации.

Източник: Само Истината

 

Сподели

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *