Партньор на Проватон
 Адв. Силвия Стефанова, “ЗАЕДНО”: От нас може да очаквате морал и отговорност, доверието е от Вас

Адв. Силвия Стефанова, “ЗАЕДНО”: От нас може да очаквате морал и отговорност, доверието е от Вас

Сподели в

Ива Митева, Любомир Каримански и адв. Силвия Стефанова – водач на листата за Варна от Коалиция “Заедно “ представиха вчера от 18:30 ч. платформата си за предстоящите парламентарни избори в хотел Димят

В свободен разговор  бяха обсъждани  проблеми по актуални теми – обедняваме, инфлация, здравеопазване, образование. От Коалицията заявиха,че знаят как да бъдат решени проблемите в конкретика, но това трябва да стане при наличие на воля, разум и диалог. “От нас може да очаквате морал и отговорност, доверието е от Вас” заяви в заключение адв. Силвия Стефанова  в контекста на мотото на кампанията – ”Доверие, отговорност, морал”

В рамките на посещението на Ива Митева и Любо Каримански днес се проведе и събитието Варна – Интелигентен град (Smart City Varna), което беше темата на срещата в Морско казино, гр. Варна, в която кандидатите за депутати адв. Силвия Стефанова, Венета Димитрова и Галина Момчева от листата на 03 МИР Варна и Любомир Каримански дискутираха темата с активни граждани на Варна.

 

Участниците в срещата споделиха мотивацията си за  участието си в нея: от заинтересованост към града, в който живеят и дали да останат да живеят в него, до желанието си да споделят решения по темата, с което в крайна сметка да подобрят Варна като качество на живот.

Галина Момчева, инициатор и медиатор на срещата, напомни на участниците за различни инициативи, свързани със Smart City Varna пред последните 10 години като: създаване на консултативен съвет за Smart City Varna, създаване на портал за отворени данни на Варна, а също и предложението на ИТ общността за зам. – кмет по дигитализация на Варна, всяко едно от които е все още активно и актуално за реализация.

Галина Момчева и Любомир Каримански обмениха идеи за оптимизации на бизнес процесите,  дигитализацията и траекторията на процесите по промени в страната, синхронизирано с Европейските политики и опита на водещи страни в Европа и си обещаха темата да продължи и след предизборните срещи.

Коалиция ЗАЕДНО се явява с номер 8 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *