Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 13 – 19 март

Любовен хороскоп за 13 – 19 март

Сподели в

Началото на седмицата може да е по-напрегнато и объркано по отношение на любовните въпроси. Марс е в квадрат с Нептун, което може да хвърли на вятъра усилия, които полагаме в любовта. Не бива да бъдем твърде строги към себе си, ако не постигнем напредък. За щастие атмосферата се променя бързо, тъй като Венера навлиза в знака на Телец. Това ще ни предложи много повече удоволствия.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новата седмица Овенът може да е объркан относно любовния си живот. Това ще се дължи на квадратурата Марс-Нептун, заради която нещата може да изглеждат объркани. Възможно е да се запитате дали сте предприели правилните действия, за да получите всичко, което искате от любовния си живот. От друга страна, може да сте стигнали твърде далеч и да се опитвате да контролирате всичко, като по този начин не си давате шансове в любовта.

Телец

Телци, готови ли сте да бъдете център на вниманието? За това може да благодарите на планетата на любовта – Венера. Позволете на нейната великолепна енергия да ви обгради, връщайки магнетизма и светлината в любовния ви живот. За необвързаните представители на зодията това е прекрасен момент да срещнат нова личност или да събудят нечий романтичен интерес. Ако вече сте в любовна връзка, възможно е да почувствате, че партньорът ви наистина владее езика на любовта ви. Всички ваши романтични нужди могат да бъдат задоволени!

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от промяна. Венера ще ви прикани да си дадете време, което е само за вас и любимия ви човек. Да се посветите повече един на друг и да се „скриете“ от останалите. Време е да възстановите любовната си връзка само с вас двамата! От друга страна, необвързаните може да се влюбят в някого. Уверете се, че този човек си заслужава вашите емоции и внимание.

Рак

Напоследък Раците бяха по-фокусирани върху работата и личностното си развитие. Но звездната карта показва, че през новата седмица е време да се забавлявате и да обърнете повече внимание на социалния си живот, както и на романтичните си възможности. Венера се премества във вашия 11-и дом, което значително ще ви помогне в тази посока. Обвързаните Раци ще прекарват повече време с партньора си и определено това ще им носи хубави емоции.

Лъв

Лъвовете може трудно да намерят баланс между споделените ресурси, особено ако са във връзка. Сатурн се премества във вашия 8-и дом на съвместните финанси. В случай, че сте обвързани, възможно е вашият партньор да има финансови трудности и двамата да имате различни виждания относно финансова цел, като закупуване на жилище или друга покупка, която ви е важна.

Необвързаните представители на зодията може да имат проблеми да се доверят на нов човек. Интимността и уязвимостта са основателни причини за страх, но вероятно е добре да започнете да работите в посока на това да промените нещата.

Дева

Романтиката ще има своите възходи и падения. По-специално, ако сте във връзка, може да не почувствате, че вашият партньор ви подкрепя, докато се опитвате да преследвате личните си цели. Марс ще бъде в квадрат с Нептун, създавайки тази несигурност. Любимият човек може да се интересува по-малко от вашите цели. Добре е да поговорите, без да стигате до конфликти.
Необвързаните Деви може да срещнат нова и интересна личност.

Везни

Скъпи Везни, Венера ще напусне вашия партньорски сектор и ще влезе във вашия 8-и дом на споделените ресурси. С любимия човек може да се насладите на по-високо ниво на интимност и да имате доверие в присъствието на другия. Това също може да е време, в което общите ви финанси да се повишат. При необвързаните, желанието за повече интимност и флирт ще се повиши. Някои дори е възможно да споделят и еротичните си желания с определен човек.

Скорпион

Любовният ви живот е напът да стане по-хармоничен. Венера навлиза във вашия сектор на отношенията и в чувствения знак Телец. Ако се срещате с някого, това може да се превърне в повратна точка във вашата любовна връзка и двамата да сте готови да направите нещата по-сериозни. Така или иначе, и на двама ви ще бъде ясно кога любовта, която споделяте, е толкова истинска, колкото любовта може да бъде. Ако сте напълно необвързани, нещата вероятно ще бъдат по-трудни в началото на седмицата, когато Марс е в квадрат с Нептун във вашия романтичен сектор. Някой, който се интересува от вас, може да ви се представи в погрешна светлина, така че внимавайте.

Стрелец

Стрелци, през новата седмица ще се наложи да сте по-предпазливи по отношение на любовната ви връзка. Марс, който все още е във вашия партньорски сектор, ще направи квадрат с Нептун, който също в момента оказва влияние върху любовния ви живот. Това е третият квадрат в поредицата, започнала миналата есен. В резултат на това отново се появява хроничната и разочароваща тема във вашия любовен живот между партньора ви и някакъв личен въпрос, може би от битов характер. Ако сте необвързани, Венера е във вашия романтичен сектор до четвъртък. Някоя интересна личност може бързо да влезе в живота ви.

Козирог

Козирози, предстоят ви реални перспективи в любовта. Нещо, с което наистина можете да се захванете сериозно. Венера навлиза във вашия романтичен сектор, но и в знака на Телец. Ако сте необвързани, в живота ви може да влезе човек, който да бъде пленен от личността ви. Химията ще бъде осезаема и от вас зависи дали ще дадете зелена светлина на тези взаимоотношения. Обвързаните Козирози ще се радват на повече страст във връзката.

Водолей

През новата седмица, родените под знака на зодия Водолей може да изпитат повече несигурност или дори разочарование в любовния си живот. Марс все още се движи през вашия романтичен сектор, което ще доведе до много действия в тази област от живота ви. Марс ще направи труден квадрат с Нептун. Нещо в настоящия ви любовен сценарий може да подкопава чувството ви за самоуважение, вместо да го подхранва. Време е да бъдете честни със себе си и да направите всички необходими промени, за да поправите това.

Риби

Любовната връзка на Рибите може да изглежда доста нестабилна. По-конкретно, това може да се отнася за вашата жизнена ситуация с партньора в отношенията. Къде да живеете, с кого да живеете и други съображения относно домашните или семейните въпроси са всички възможни области на безпокойство. Хубавото е, че в края на седмицата комуникацията става много по-хармонична. Венера ще влезе във вашия сектор за съобщения, изглаждайки пътя напред за решения относно любовния ви живот и за важни разговори с партньора ви.

: https://www.az-jenata.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *