Партньор на Проватон
 СТЕФАН ЯНЕВ ШАНТАЖИРАН ОТ ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ И КО.! НА КРАЧКА ДА ГО ИЗМАМИ (СНИМКИ, РЕШЕНИЕ НА СЪДА)

СТЕФАН ЯНЕВ ШАНТАЖИРАН ОТ ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ И КО.! НА КРАЧКА ДА ГО ИЗМАМИ (СНИМКИ, РЕШЕНИЕ НА СЪДА)

Сподели в

Колко ли партии, сдружения и коалиции не смени дилъра Генади Атанасов – Гената от Варненския квартал Владиславово?!

Подлогата на ГЕРБ във варненския общински съвет, който неправомерно заема поста Заместник председател на Общинския съвет – Генадий Атанасов, известен квартален наркодилър, лихвар, имотен измамник отново си е повярвал, че е фактор и е решил да измами доскорошния си коалиационен партньор от БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, генерал СТЕФАН ЯНЕВ.

В редакция ни се получиха документи, които ясно показват, че ОПГрупата на ПП СВОБОДА са се опитали по най-долен начин на гърба на Генерал Стефан Янев да се качат на гребена на вълната (финансово), като се опитат да му вземат секционните комисии, като много нагло са самообявили, че са председатели на коалицията „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“.

ЗАЩО ДА ГО ПРАВЯТ!? 

Ами много просто! Практиката, която Генадий Атанасов е научил от Борислав Гуцанов е да се продават секционните комисии на ГЕРБ.

Точно и това е била целта на печално известния наркодилър от Варна, Генадий Атанасов. Тариката от Владиславово да „удари едни бързи пари“. От сигурен източник разбрахме, че Атанасов е обещал да ги предостави (продаде) на водеща партия във Варна, срещу сумата от 150 хиляди лева. Именно затова е успял да убеди ортака си Владимир Симеонов да „ударят“ Генерала, като са си позволили да го шантажират.

Стефан Янев е неопитен политик, но е доблестен и високо морален човек, достоен натовски генерал и е много, много нива над изпростяващи псевдопатриоти, като Генадий Атанасов.

И така до 22 февруари ОПГрупата Генадий Атанасов и Владимир Симеонов са се виждали вече с едни сакове с пари, когато обаче на 23 февруари ВАС окончателно охлади страстите им.

Показваме Ви решението на ВАС описващо грозния опит на СВОБОДА да отнемат правото на Български възход. Фактите сочат, че на последните избори ПП Свобода имат малко под 1000 гласа от цяла България.

Съвсем скоро очаквайте нашето ново журналистическо разследване с факти, хронология, документи, снимки и много доказателства за продължаващата престъпна дейност на лицето Атанасов, което не трябва да е в общинския съвет, а в затвора заедно с приятеля си Иван Русев…

Източник: Само Истината

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *