Партньор на Проватон
 5 прости неща, които само влюбеният мъж прави

5 прости неща, които само влюбеният мъж прави

Сподели в

Жестовете, по които любовта си личи

Когато мъжете са влюбени, те се държат различно от начина, по който се държат с всички останали жени, към които не изпитват чувства. Може би от самото начало сте усещали чувствата му, придавали сте смисъл на някои жестове, превръщайки ги в любов във вашата глава, а те са били по-скоро привързаност, страст, внимание, което няма общо с любовта.

Всички тези знаци могат да са объркващи, смесени, да дават погрешни сигнали и да ви заблудят. Но има и безапелационни признаци, които със сигурност показват, че мъжът до вас е истински дълбоко влюбен във вас.

Кои са най-явните знаци, че той е дълбоко и истински влюбен? Кои са 5-те неща, които само истински влюбен мъж прави?

1. Той показва отдаденост без да очаква това да доведе до секс.

Ще усетите дали чувствата му са повърхностни по това дали очаква да получава секс в замяна на жестове. Мъжете, които не са влюбени и не изпитват особено дълбоки чувства, а държат емоциите си на повърхността, обикновено очакват да получат секс в замяна. Това е сериозен ориентир за намеренията и чувствата на вашия партньор.

2. Имате дълбоки и интересни разговори.

Влюбеният мъж се интересува от разбиранията ви, миналото ви, целите ви за бъдещето, мнението ви, изобщо всичко. Дълбокият интерес буди желание да ви опознае по-добре, а това се случва най-добре чрез дълбоки и интересни разговори.

3. Говори за бъдещето и включва вас.

Вслушайте се в плановете, за които той говори. Някои мъже си говорят просто така, без да влагат нещо специално. Но други споменават бъдещите планове, включвайки половинката си, само когато са сигурни, че са влюбени и искат бъдещето им да продължи заедно.

4. Представя ви на семейството и приятелите си.

Една обща черта на мъжете е да се съобразяват с това кога да ви представят на близките и приятелите си. Повечето мъже не биха ви показали на някой близък, ако не смятат да имат връзка с вас. И обратното – ще познаете, че той е влюбен във вас, ако започне да ви кани на срещи, събирания и събития, свързани със семейство и приятели.

5. Имате истинско добро приятелство.

Приятелството е много важно за връзките, за тяхната дълбочина, продължителност, усещане за щастие. Ако сте любовници и приятели същевременно, ще ви е много по-лесно да изградите и развиете интимността помежду си, да я задълбочите на емоционално ниво. Ако той е ваш приятел, подкрепя ви и ви е гръб в трудни моменти, това е индикатор, че иска да развива отношенията си с вас занапред.

: https://www.az-jenata.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *