Партньор на Проватон
 Защо мъжете се отдалечават от вас?

Защо мъжете се отдалечават от вас?

Сподели в

Някои грешки, които жените допускат понякога

Намирането на партньор за сериозна връзка, който да е подходящ за нас, може да бъде истинско предизвикателство. Попадаме на различни профили мъже, които бързо показват, че няма да са нашата нова половинка. Но дамите понякога сме твърде емоционални, нетърпеливи и самосаботираме с поведението си потенциала за нова връзка. Както ние наблюдаваме и си правим изводи, така и господата ни преценяват докато комуникираме онлайн или се срещаме на живо.

Какво може да отдалечи един мъж от нас, или дори по-лошо – да го „изплаши“?

Имате твърде високи стандарти

Очакванията ви са да срещнете „очарователния принц“. Желаете връзка с мъж, който има красив външен вид, човек с характер… Да, но той вероятно търси същите качества в жените.

И тъй като мъжете са предимно визуални същества (поне първоначално), преди да започнете с дългия списък с изисквания, бъдете възможно най-добрата версия на себе си. Също така е важно да не губим реална представа за хората като цяло. Никой не е идеален, затова и взискателността към това какъв партньор ни е необходим за любовна връзка е добре да бъде в разумни граници.

15 червени флага, които подсказват да няма втора среща

Прекалявате със съобщенията към него

Жените обичаме да си пишем с приятелки за всичко и по всяко време. От друга страна, мъжете определено не харесват подобни неща. Така че ако не искате да отдалечите от себе си следващия ви обожател, опитайте се да се ограничите до текстови съобщения, които са кратки, забавни и флиртуващи. Също така внимавайте да не станете досадна пишейки му постоянно.

Чакате го да ви се обади

В 21 век нещата в любовната комуникация са се променили доста. Живеем динамично, гоним срокове, имаме неотложни или внезапни ангажименти. Това, че той не ви се е обадил, не означава, че не се интересува. Освен това някои мъже също искат да видят дали наистина се интересувате от тях. Не играйте играта на изчакване. Ако харесвате мъжа, покажете му го. Действията говорят повече от думите. Разбира се не бъдете досадна, ако той не ви отговори. Но една уверена жена също може да направи първата крачка и в това няма нищо лошо.

5 места, на които да срещнете свестен мъж

Твърде рано настоявате за сериозно обвързване

Когато се запознаваме с нов мъж, обикновено сме наясно какво търсим в едни любовни взаимоотношения. Понякога ни се иска да се оставим по течението, друг път търсим само забавление, но ако от дълго време търсим партньор за сериозна връзка, много е лесно да постъпим отчаяно и твърде рано да кажем, че искаме сериозна връзка с този мъж.

Това може да го отдалечи. Важно е обаче още при първите срещи да разберем той какво търси, какви очаквания има от срещите с нас. Ако той търси само сексуална връзка, тогава можем да решим дали да продължим срещите с него или не.

Вие сте прилепчива

Ако има фактор, който може да отдалечи мъжа от една жена, то това е задушаващото ѝ поведение. Мъжете се впечатляват от жени, които са независими, имащи хобита, пълноценен живот. Ако вие винаги сте в готовност да отмените плановете си, за да сте с него навсякъде, показали сте му, че сте на разположение винаги и по всяко време, той ще загуби интерес към вас.

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *