Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 28 ноември – 4 декември

Любовен хороскоп за 28 ноември – 4 декември

Сподели в

Очаква ни динамична седмица, в която комуникацията от хармонична бързо може да се превърне в конфликт. Това ще се дължи на Меркурий, противопоставящ се на Марс, който в момента е ретрограден. Много представители на зодията няма да приемат „не“ за отговор и това определено ще доведе само до повече разногласия. И двете страни трябва да намерят начин да уважават различията си. Венера пък се противопоставя на Марс тази седмица и енергията определено се променя, но не в положителна посока. Нептун също се намесва и прави водите по-мътни. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Всяко разочарование, което ще почувствате тази седмица, вероятно се дължи на осъзнаването, че сте се предавали по някакъв начин по отношение на любовния си живот. Възможно е да сте залъгвали себе си, да сте вярвали, че половинката ви е идеална, че връзката ви може да бъде такава. Ако сте в тази ситуация, това е седмицата, в която балонът на илюзиите вероятно ще се спука. Необвързаните представители на зодията е време да се справят с хроничното негативно мислене за любовта. Дали не сте с настройката, че на никого не може да се има доверие и любовта никога няма да надделее? Не демонстрирайте тази негативност, вместо това се опитайте да промените гледната си точка.

Телец

Парите и любовта създават неприятна променлива, независимо от състоянието на връзката ви. Възможно е да се почувствате неспособни да намерите баланса по отношение на финансите или сексуалния си живот. Може да са се натрупали спорове за пари и да се окаже, че партньорът ви е този, който не е доволен от начина, по който боравите с ресурсите си, което би било необичайно за вашия знак. При по-задълбочено анализиране на ситуацията може да разберете, че той/тя просто проектира собствените си грешки върху вас. До тази седмица просто не се бяхте замисляли за това.

Телците, които не са във връзка, ще бъдат по-фокусирани върху финансите, отколкото върху любовта.

Близнаци

Седмицата носи разочарования за Близнаците. Дори и значим за вас човек да е причина за тези ваши емоции, не позволявайте на негативното да ви разстрои. Не забравяйте възможността вашият партньор наистина да се опитва да оправи нещата между вас, дори ако сте твърдо решени да таите обида. Наистина ли искате това, Близнаци? Ако сте необвързани, може да сте толкова заети да намирате всичко нередно със или в някого, че да не можете да видите дали нещо наистина е наред.

Рак

Раците определено имат тайни, които искат да запазят за себе си. Тези тайни се отнасят за любовния им живот, затова ще се стремят поверителността им да не бъде нарушена. Романтични проблеми също могат да повлияят на кариерата ви. Възможно е някой, с когото работите, да клюкарства за вас и вероятно дори да разпространява слухове за любовния ви живот. Може да не разбирате мотивацията им, но независимо от това, вие с право се чувствате предадени от този човек. Опитайте се да разрешите всички проблеми по-рано, не ги оставяйте за по-късно.

Лъв

Вашият любовен интерес може да крие нещо от вас и не можете да го игнорирате повече. Преди да се изправите срещу това, можете да се оплачете за проблема на приятел, когато Меркурий се противопостави на Марс във вашия сектор за приятелство във вторник. Докато Венера във вашия романтичен сектор бъде в квадрат с объркващия Нептун, вероятно ще забележите някои неща. Ако нещо не е наред в любовния ви живот, ще бъде очевидно, че трябва да се изправите пред него. Не се поставяйте в ситуация, в която губите себе си, само за да задържите любовта! Това не е любовта и вие, Лъвове, го знаете.

Дева

През тази седмица не търсете любовни съвети от близки, освен ако сте готови да чуете истината, която може и да не ви хареса. Венера е в квадрат с Нептун. Изглежда, че единственият човек, който може да види отвъд розовите очила в любовния ви живот, е роднина или приятел. Възможно е дори да се стигне до спор относно връзката ви, защото просто не искате да се изправите пред лъжи или измами, свързани с любовния ви живот. Деви, може би е време да си отворите очите. Тези от вас, които са във връзка, но нямат драми с любимия човек, ще се радват на една спокойна седмица в любовен план.

Везни

Везни, може да се окаже, че някой в работата ви изпитва силни емоции към вас. Това обаче едва ли ще се превърне в голяма романтична приказка. Пазете се от интриги и клюки по ваш адрес, защото това може да навреди на работата ви. Възможно е това да се случи от страна на друг колега, който да изпитва също емоции към вас и да ревнува. Опитайте се да останете над драмата. При онези от вас, при които такъв сценарий няма, но са във връзка, седмицата е подходяща за повече споделеност и романтика с половинката. Възползвайте се.

Скорпион

Може да не осъзнавате цената, която плащате за любовта и то буквално, Скорпиони. Независимо дали наскоро сте започнали да излизате с някого, помислете колко пари харчите, за да впечатлите този човек. Това може да е под формата на екстравагантни подаръци или щедри сметки в заведения. Или в някои случаи може да се окаже, че давате пари на любимия си, за да помогнете за облекчаване на финансовите му проблеми. Без значение дали сте в сериозна връзка или не, тя ще окаже влияние върху вашите финанси. Време е да преразгледате ситуацията. Необвързаните ги очаква седмица на смесени любовни емоции.

Стрелец

Ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете такава и имате проблеми с партньора ви, то тази седмица ще можете да ги разрешите. Меркурий се противопоставя на Марс, който все още се движи ретроградно във вашия сектор на отношенията, а след това Венера няма да е в особено добра позиция спрямо Марс. Тази комбинация от космически връзки със сигурност ще извади най-лошото от вас и от всеки, с когото сте романтично обвързани. Компромисът може да изглежда невъзможен, когато и двамата отстоявате позицията си с толкова ярост. Нещата могат да достигнат точка на пречупване във всеки момент, и понякога трябва да позволите това да се случи.

Козирог

Привличането ви към някого, с когото не трябва да сте, може да достигне опасна повратна точка. Венера е във вашия скрит 12-и дом, което ви предразполага към тайно поведение по сърдечни въпроси. Тя ще се противопостави на Марс, който е все още ретрограден и след това ще бъде в неблагоприятна позиция към Нептун. Може да се превърне в ситуацията със забранения плод. Запитайте се дали наистина искате този човек толкова силно и какво ще последва за вас. Обвързаните Козирози да внимават с флирта извън връзката, по-добре да насочат енергията си към любимия човек.

Водолей

Водолеите определено ще се радват на повече от една възможност в любовен план, особено ако не са обвързани. Въпреки това е по-добре да не се допитвате до приятели за съвети, защото бъркотията може да се задълбочи. Онези представители на зодията, които си имат сериозна половинка, ще се радват на вниманието ѝ. Периодът е подходящ за планиране на пътуване, повече споделяне, романтични изненади.

Риби

Енергията ви ще бъде насочена повече към работата, отколкото към любовта и това може да се дължи на добри възможности за развитие пред вас или пък да сте си поискали повишение и то да ви е отказано. Без значение от сценария, определено ще търсите подкрепата и утехата на любимия ви човек. Хубавото е, че той/тя ще ви я даде. Необвързаните Риби няма да скучаят, въпреки това не бива да бързат в любовта, а да следват внимателно събитията.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *