Партньор на Проватон
 Мая Манолова сърфира на пропрезидентска вълна. Спира партията на ген. Стефан Янев за депутатски мандат във Варна?!

Мая Манолова сърфира на пропрезидентска вълна. Спира партията на ген. Стефан Янев за депутатски мандат във Варна?!

Сподели в

Мая Манолова е водач на кандидат-депутатската листа на “Изправи се.БГ” във Варна, сърфира на пропрезидентска вълна и прави силна предизборна кампания в морската столица. И има логика, тъй като според запознати докато отношенията между Стефан Янев и Президента са “замръзнали” Манолова се чувала ежедневно него 

“Изправи се.БГ” ще получи резултат за депутатски мандат във Варна, но голямата на Мая Манолова от “президентската партия” задача е да премине парламентарната бариера от 4%.

Кирил Добрев и неговите изборджии, корпоративните мрежи на Весела Лечева в хазарта, екипите на Калоян Паргов, евродепутатът Иво Христов и подкрепящите го “библиотекари” работят по темата.

Мая Монолова организира предизборни мероприятия във вторник във Варна, уредени са срещи и със знакови бизнесмени и корпоративни фактори, за да получи резузтат на макс в морската столица.

Предизборната кампания на “Изправи се.БГ” във Варна е организирана от доказани изборджии като бившия депутат от БСП Иван Иванов, рекордьор по преференции, които ще насочи къмв партията на Мая Манолова.

Ако всичко се получи, партията на Мая Манолова може да спре “Български възход” на ген. Стефан Янев за депутатски мандат във Варна.

Това на пръв поглед изглежда неправдопоподобно, тъй като водача на листата е подкрепян от Велико Желев, един от най-влиятелните бизнесмени във Варна, което означава, че може да получи бонус вот и от изборджийските мрежи на Делян Пеевски в морската столица, бизнес партньор, а според някои и “бос” на “Вичо”.

Някои от изборджиите, работещи за “Български възход”, обаче направиха тактически грешки през последната седмица, скочиха остро на корпоративни фактори, които всъщност негласно подкрепяха партията на тен. Стефан Янев.

Това отваря писта на организаторите на предизборната кампания на Мая Манолова за контраатака на финалната права в предизборната кампания.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *