Партньор на Проватон
 „БЕДНИЯ“ ГЕНАДИЙ АТАНAСОВ – ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ

„БЕДНИЯ“ ГЕНАДИЙ АТАНAСОВ – ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ

Сподели в

През 2019 година ТД на НАП Варна предприе цялостна проверка на доходите на Генадий Атанасов, която в последствие премина в ревизия, след редица статии за измами от престъпна дейност.  В хода на проверката, Генадий Атанасов беше уличен в много несъответствия, та дори и пране на пари с траншове, за които той не можал да даде смислен отговор. Така или иначе, ревизията му беше претупана срещу едно… парфюмче на проверяващата го

Днес, същия този наркопласьор отново се внедрил и смучи средства от Община Варна като общински съветник, без варненци да са наясно, какво представлява Генадий Атанасов.

Наша проверка установи, че Генадий Атанасов е декларирал с подписа си пред агент по приходите, че живее в апартамента на родителите си, те му плащали тока, храната, водата и останалите сметки!?!

„БЕДНИЯ“ ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ – ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ !!!

Толкова нагло е да даваш такова „плоско“ и лесно проверимо обяснение, мислейки си все още, че варненци „пасат трева“, а ти да си правиш далаверите в общината за десетки хиляди левове на месец!!!

По същото време, обаче, ние установихме, че Генадий Атанасов НЕ живее при майка си и баща си!

Престъпника-общинар от години обитава четириетажна къща, построена преди 10 години. Къщата е една от най-големите в местност Балъм дере, четириетажна и я обитава с заедно с брат си, Искрен Атанасов. Установихме, че брат му е председател на кооперацията за ВиК в района и партидите са на негово име. Къщата е с два отделни и самостоятелни входа и вътре е разделена. Застроената площ му  е  300 квадрата. Прилагаме извадка от Кадастър: 

ИЗТОЧНИК: СГРАДИ

Сграда 10135.4503.563.1, област Варна, община Варна, гр. Варна, район Владислав Варненчик, п.к. 9000, с.о. „БАЛЪМ ДЕРЕ“ № 563, вид собств. Частна, функц. предн. Жилищна сграда – еднофамилна, брой етажи 3, застроена площ 98 кв. м,

Заповед за одобрение на КККР № РД-18-30/19.06.2007 г. на ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА АК

Защо обаче проверяващия служител от НАП, не е видял и разбрал за къщата при проверката и след това в ревизията?

АМИ МНОГО ПРОСТО! ЗАЩОТО КЪЩАТА НЯМА АКТ 16!

След като няма акт 16, то Генадий и Искрен Атанасови не заплащат данъци. И то от години. Най-вероятно умишлено!

Тепърва ще Ви разкриваме престъпната дейност на Генадий Атанасов за укриване на данъци, фиктивните международни преводи и укритите умишлено пътувания до екзотични дестинации за десетки хиляди евро.

Интересното в случая е, че точно по време на проверката, Генадий Атанасов закупува луксозен джип Порше Кайен, укрива реалната покупна сума, но е разобличен от служителите на НАП и веднага съставя документ с невярно съдържание, Договор за заем, че видиш ли е взел пари от баща си, Христо Атанасов. И двата документа за даден и за получен заем обаче не са обявени в данъчните декларации и на двамата, а и няма как да бъдат, защото са съставени, когато НАП-Варна са му пратили Ревизията и той е започнал да стъкмисва приходите си спрямо разходите си!!!

СТРАШНО КОРУМПИРАНО СЕМЕЙСТВО СЕ ОКАЗАХА СЕМЕЙСТВО АТАНАСОВИ!

Съвсем скоро, Същите баща и син, прехвърлиха личната си фирма, в която са били съдружници – КОРЕКТ ИНВЕСТ ВАРНА ООД на малограмотен ром от Каспичан, а фирмата е със стотици хиляди левове задължения.

Припомняме на нашите читатели, че част от екипа на Генадий Атанасов – Гената е криминално проявения Румен Широков,

печално известен с прозвището ,,килъра с нож“ защото през 1998 година извършва едно от най-бруталните убийства в историята на България на възрастен мъж, като го наръгва цели 30 пъти с нож.

Не това е всичко обаче. Нашия герой е печално известен и в нарко бизнеса в града. Редица репортажи има за него.

Лично Веселина Томова в националната телевизия БСТВ разказа за участието му в наркоразпространението в гр. Варна.

https://fb.watch/fbBL32et2X/

https://fb.watch/fbBMMLRyWm/

По телевизия Евроком Генадий Атанасов беше публично запитан – защо се занимава с наркотици. Прилагаме клипа:

https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=727689754865131&external_log_id=2ff49fbd-baac-4c49-a849-a70fa7f40615&q=%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B9%20%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2

И не на последно място трябва да отбележим, че Генадий Атанасов  е председател на Партия Свобода за Варна и национален координатор – заместник на Владимир Симеонов. Впрочем, името на Симеонов беше замесено в поредния скандал свързан с наркотици. Той е един от създателите на Православна зора заедно с Живко Иванов, който е осъждан в Испания за наркотрафик. Сега обаче пъзела ни се запълни.

По фактите:

Председателя на ПП СВОБОДА в Русе е Венцислав Ангелов – Чикагото, осъждан многократно за международен наркотрафик: https://www.vesti.bg/bulgaria/sad/osydiha-venci-chikagoto-na-6-godini-zatvor-za-narkotrafik-6016880

Председател на ПП СВОБОДА Варна е Генадий Атанасов, също свързан с наркоразпространението в града, заедно с Румен Широков и Димитър Големанов, и двамата килъри, като последния дори уби двама души и се самоуби.

https://provaton.bg/2019/10/23/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B9/

Председателя на ПП СВОБОДА София е Владимир Симеонов, обвързан тясно с Живко Иванов в международния наркотрафик.

 

И ЗА ФИНАЛ ЩЕ КАЖЕМ СЛЕДНОТО

За да си политик, трябва да си човек за пример, трябва да си авторитет, да си честен, да живееш почтенно, да спазваш определени морални норми и етика, трябва да светиш ясно с постъпките и примера си дори само сред обществото сред което живееш. Трябва да поддържаш обществено положение, а това предполага да имаш добра репутация и перфектна автобиография.

Докато тази на Генадий Атанасов е точно обратното на описаното по-горе – минало оцапано с наркотици, лихварство, имотни измами, порно клипове, съдружници убийци, общински далавери, пазарлъци и пликове с пари под масата за определени гласувания… и какво ли още не.

АБСОЛЮТЕН ЪНДЪРГРАУНД!

Край на първа част

P.S. Очаквайте разкрития по ревизионния доклад на приключилата ревизия на Генадий Атанасов предаден ни от „приятеля“ на Атанасов Иван Русев, снимки на новата придобивка на съветника Генадий – чисто нов мощен джип БМВ купен от него преди три месеца в брой за около 200 000 лв. и прехвърлен на името отново на баща му, нови имотни придобивки по обстоятелствени проверки от Дирекция Общинска собственост в Община Варна, разкази на потърпевши от лихварската му незаконна дейност, далавера за стотици хиляди лева с гуми от общинското дружество „Градски транспорт“ ЕАД с участието на общинския съветник от ВМРО Венцислав Сивов, който без диплома за средно и висше образование е начело на Транспортна комисия към Об. съвет Варна и други разкрития… 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *