Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 17 август: романтичен период за Телците, Риби- контролирайте емоциите си

Дневен хороскоп за 17 август: романтичен период за Телците, Риби- контролирайте емоциите си

Сподели в

Овен

Денят може да не бъде чудесен по отношение на любовния ви живот. Препоръчваме ви да проявите много признателност към партньора си, така че той или тя да се чувства специален и това може да помогне за подобряване на отношенията ви. Ако не сте обвързани, неочакваната любовна изненада, днес се е насочила към вас.

Концентрацията ви на работното място ще бъде важна за вас днес. Въпреки това вътрешните проблеми може да не ви позволят да се съсредоточите, но през втората половина от деня ще бъде успешна.

Погрижете се за финансите на онези хора, които разчитат на вас за пари, включително вашите деца и съпрузи. Бъдете по щедри към тях, защото те са ви помагали или ще ви върнат този жест в пъти повече.

 

Телец

В любовният ви живот няма да липсва в романтика. Разногласията, които сте имали с партньора си през последните няколко седмици, най-накрая ще приключат. Ако търсите партньор, на хоризонта се задава нова романтика, която ще ви ощастливи.

Очертават се  многобройни проблеми, свързани с работата ви, умът ви може да зацикли за известно време преди обяд. С напредването на деня обаче ще се отпуснете и проблемите ще се решат.

Днес ще се наложи да поемете рискове, тъй като инвестициите ви са били консервативни от известно време. Така че смело напред в рамките на премерения риск, разбира се.

 

Близнаци

Денят ще бъде обещаващ, тъй като ще ви бъде дадено достатъчно време, за да се насладите на компанията на партньора си. Това ще помогне за укрепване на връзката ви. Ако сте самотни, ще срещнете нови потенциални партньори, ала трябва да внимавате, преди да влезете в сериозна връзка.

Най-вероятно ще ви бъде поверена важна отговорност по време на работа, която ще ви донесе добри дивиденти. Опитайте се да изпълнявате усърдно всичките си работни ангажименти в подставените им срокове.

Проектите, които възнамерявате да предприемете през този ден, вероятно ще дадат отлични резултати. Днес е благоприятно време за инвестиции. Можете също така да получите неочаквани финансово приятни изненади.

 

Рак

Може би сте влюбени от известно време, затова обърнете внимание на потребностите на партньора си, преди връзката ви да бъде ненадейно прекъсната. Бъдете честни с партньора си, за да сте сигурни, че ще имате дълготрайна обвързаност.

Работата в търговската мрежа и изграждането на взаимоотношения с клиентите трябва да преобладават през деня. Участието в срещи или семинари или семинари също ще бъде от голямо значение.

Вероятно днес, ще претърпите финансова криза и може да отнеме известно време, докато се възстановите. Ако наскоро сте кандидатствали за заем, може да получите някои неприятни  новини. Въпреки всичко ще можете да намерите други източници на пари.

 

Лъв

В случай, че мислите да изразите чувствата си към някого, трябва да продължите, тъй като предложението ви най-вероятно ще бъде прието. Днес има шанс да предадете сърцето си на някой много специален човек.

Изглежда ще имате малко енергия преди обяд. Изпълнението ви обаче ще се повиши след обяд и ще завършите задачите удовлетворително. Ще бъдете полезни на вашия екип, и това ще ви помогне да постигнете по-добри резултати.

Ако обмисляте бизнес партньорство, можете да го активират още днес. Можете също така да продължите с краткосрочно сътрудничество, което евентуално ще ви бъде предложено.

 

Дева

Ако сте част от семейна двойка, ще видите, че повечето от проблемите ви се решават през този ден. Определено ще има голяма промяна в любовния ви живот.

Възможно е да започнете блестящо, ала да стигнете до провал с напредването на деня. Запазете търпението и се фокусирате върху съвършенството и последователността. По-голямата част от времето ви ще бъде ангажирано.

Сегашните ви, бизнес или заплата може да нараснат поради неочакван източник на нови доходи. Приятел или член на семейството може да ви бъде от голяма помощ. Има вероятност  да ви се отворят нови и напълно неочаквани възможности.

 

Везни

Планирайте приятно пътуване с половинката си, за да можете да се наслаждавате на компанията си. Ако не сте, ще ви бъде по-лесно да се срещнете с човек, който отговаря на качествата, които търсите в един потенциален партньор.

Днес ще имате такъв късмет, че дори вашите колеги и шефове ще останат доволни от вашето представяне. Вашата, енергия и интелигентност ще бъдат много похвални.

Ако имате собствен бизнес, може да се порадвате на някои положителни изненади днес. Това вероятно ще помогне на вашите финанси да растат. Възможно е да получите добрите новини за някои промоции, на които сте се надявали.

 

Скорпион

Ако отскоро сте в брачен съюз, този ден ще ви даде възможност да прекарвате повече време с половинката си. Просто трябва да се уверите, че егото ви няма да се окаже ступор между вас и партньора ви.

Денят може и да не започне с високи вибрации. Поддържайте високо темпо, докато работите в офиса. Може да се наложи да поемете инициативата, ако нещо не се случи или се обърка.

Семейното финансово състояние може да ви накара да се тревожите днес. Нарастващите разходи у дома ще ви изнервят. Управлявайте разумно финансите си и намалете ненужните разходи.

 

Стрелец

Може да очаквате успешен ден, що се отнася до любовния ви живот. Ще забележите, че вашите лични усилия укрепват връзката с вашия партньор. Ако все още не сте семейни, вероятно ще срещнете някой, който ще ви заинтригува и това може да е вашата сродна душа.

Този ден ще ви предостави много добра възможност да покажете професионалният си талант. Също така няма да оставите работните си ангажименти недовършени, докато не получите желаните резултати.

Настоящият ден, ще бъде финансово полезен за вас. Бъдете наясно с всички потенциални начини за развитие на вашия бизнес, тъй като през този ден е твърде вероятно да се случат неочаквани печалби. Възползвайте се максимално от възможностите, които се появяват.

 

Козирог

Този ден може да се окаже предизвикателен за партньорите. Трябва да положите всички усилия и да избягвате да бъдете прекалено критични. Междувременно това ще бъде вълнуващо време за самотни хора, защото ще имате среща с някой, когото наистина харесвате.

Трудностите и натискът вероятно ще отклонят вниманието ви, но ще се придържате към работата си до вечерта. Лесно ще преминете през сложните работни задачи.

Днес ще се наложи да бъдете изключително пресметливи във финансово отношение. Опитът за печелене на всяка допълнителна стотинка ще бъде успешен само ако приложите плановете си в реални действия.

 

Водолей

Ако търсите партньор, ще срещнете днес такъв. Имайте обаче предвид, че е възможно персоната да няма готовност за нова връзка. Останете търпеливи и поддържайте настроението си. Денят ще бъде отличен за брачните двойки, тъй като най-вероятно ще намерите решения на вашите проблеми.

Днешното изравняване на планетите изисква от вас допълнителни усилия. Стойте далеч от колеги бърборковци. Наложително е да избягвате всякакъв стрес, свързан с работата, докато приключи работният ден.

Финансовата ситуация днес, може да не е толкова плодотворна, отколкото се надявате. Възможно е да има известни затруднения  във вашите бизнес сделки – просто поддържайте нещата да вървят последователно. Скоро ситуацията ще се обърне според вашите планове.

 

Риби

Възможно е  да бъдете по-агресивни днес, така че трябва да намерите начин да се контролирате. Просто се успокойте и тези напрежения ще отминат. Поговорете с партньора си относно причините за вашата раздразнителна тревожност.

Може да се изнервите, докато работите върху техническите ангажименти, тъй като ще се наложи да поемете огромни отговорности. Трябва да се справите с повечето трудности през този ден.

Днес е повече от необходимо да бъдете внимателни с парите си и да се замислите върху спестяването на вашите пари за в бъдеще. Предприемането на тази прагматична стъпка ще бъде като  финансовата защита от евентуални парични притеснения.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *