Партньор на Проватон
 Агенцията по заетостта организира информационно събитие за младежи „Да работиш (е) яко!“ във Варна

Агенцията по заетостта организира информационно събитие за младежи „Да работиш (е) яко!“ във Варна

Сподели в

Сред гостите ще бъдат Михаела Маринова и Папи Ханс

По повод Международния ден на младежта – 12.08.2022 г., Агенцията по заетостта организира информационно събитие на открито във Варна. В контекста на Европейската година на младежта, каквато е 2022 г. – обявена от Европейската комисия, мероприятието ще популяризира възможностите на Агенцията за подкрепа на професионалното развитие на младите хора, както и прилагането на инициативи за осигуряване на качествени работни места, образование и възможности за обучение.

Чрез нестандартни форми – съчетание на забавление и информационна кампания, експертите ще активират младежите на пазара на труда. Екипът на Агенцията ще бъде на разположение още от 17.30 ч. на площад „Независимост“ в нашата морска столица, за да предостави информация за цялата гама от възможности и подкрепа за трудова реализация, обучения и/или преквалификация, възможностите за работа и стажуване и/или обучение чрез „Младежка заетост“.

В края на събитието Агенцията ще изненада всички присъстващи с едни от любимите млади български поп изпълнителни на живо. Михаела Маринова и Папи Ханс ще споделят защо според тях е яко да работиш и ще вдигнат градуса на настроението.

Дата: 12 август 2022

Място: гр. Варна, пл. „Независимост“

Час: 19.00

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *