Партньор на Проватон
 ГЕРБ-СДС стартира атаката срещу Благомир Коцев, привлича корпоративен вот. Няма да има “Промяна” във властта във Варна

ГЕРБ-СДС стартира атаката срещу Благомир Коцев, привлича корпоративен вот. Няма да има “Промяна” във властта във Варна

Сподели в

Коалицията ГЕРБ-СДС стартира атаката срещу бившия областен управител на Варна Благомир Коцев с акцията на депутатите Красен Кралев, Славена Точева, Павел Христов и Бранимир Балачев. Срещу Коцев скочи и едрият бизнес в морската столица. 

Последва медийна кампания с журналистически разследвания на сайта “АФЕРА” и разкрития за връзката на Даниел Лорер, който лансира Благомир Коцев за областен управител, с кръга “Хоризонт”. 

Акцията на Красен Кралев, Славена Точева, Павел Христов и Бранимир Балачев срещу заповедта на областния управител за спиране на движението на МПС по Крайбрежната алея стана предизборна предкампания на ГЕРБ-СДС във Варна.

Коалицията подкрепи туристическия бизнес, който инкасира загуби заради заповедта на областния управител Благомир Коцев. 

Акцията ще привлече корпоративен вот за ГЕРБ-СДС във Варна, с който коалицията може да победи “Продължаваме промяната” и “Демократична България” дори да участват в парламентарните избори с обща листа.

Участието на Славена Точева в акцията означава, че ГЕРБ-СДС може да привлече корпоративен вот не само от туристическия бизнес, но и от знаков бизнесмен със силни позиции в строителния бранш.

Бранимир Балачев, който подаде сигнал в прокуратурата срещу бившия областен управител Благомир Коцев, също има позиции в корпоративните среди и може да привлече бизнес вот под формата на преференции.

Координатор на атаката срещу областния управител е Красен Кралев, който е близък с влиятелни корпоративни фактори, има силни позиции в медиите и също ще привлече бизнес вот за ГЕРБ-СДС.

Участието на административния секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, близък с кмета на Варна Иван Портних, в акцията е знак за единство между местната власт и депутатския корпус на ГЕРБ-СДС

Акцията на Красен Кралев, Славена Точева, Павел Христов и Благомир Балачев срещу областния управител Благомир Коцев показва, че ГЕРБ-СДС ще атакува ПП не само в парламентарния вот, но и за местните избори, и е знак, че във Варна няма да има “Промяна” във властта.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *