Партньор на Проватон
 Графа, Белослава и Веско Ешкенази тази вечер във Варна

Графа, Белослава и Веско Ешкенази тази вечер във Варна

Сподели в

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов – Графа на публиката на концерта му във Варна, като „щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази, споделят организаторите на събитието.

Днес, 15 юли, от 21,00 часа Летният театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица „Утре отново“, която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

От Монте Мюзик добавят, че планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

Само преди дни Влади Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на концерта във Варна.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *