Партньор на Проватон
 Полицайката-боклук Симона разказва публично как се изпразвали върху нея (ВИДЕО)

Полицайката-боклук Симона разказва публично как се изпразвали върху нея (ВИДЕО)

Сподели в

Участвала е в конкурса Мис Силикон през 2018 г., фука се, че гадже й платило имплантите

Полицайката Симона, която седя до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки в социалните си профили, но Lupa.bg намери видео, в което тя сама разказва как са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето й … нищо, че имала очила. Кадрите са от участие в конкурса “Мис Силикон” през недалечната 2018 година – конкурс, в който днешната блюстителка на реда с охота е участвала. 

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, известен с провокативното си поведение, да опипа гърдата й, като дори сама натиска ръката му, за да стане по-качествено. Клипът е със заглавие “Най-развратната Мис Силикон в историята”. Симона разказва, че хванала гаджето си преди да си сложи силикона: “Нали някой трябва да го плати”, казва с доволна усмивка тя.

Палавницата признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж на ден правила и анален секс.

Припомняме, че веднага след като загинаха две млади момичета, полицайката Симона избяга от местопрестъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са щетите от безумието на приятеля си.  Най-нагло дни след катастрофата Симона написа, че съвестта й е чиста и дори се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я укоряват.

Вижте скандалното видео:

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *