Партньор на Проватон
 4 зодии, които са невероятни любовници

4 зодии, които са невероятни любовници

Сподели в

В любовта и секса всички сме различни. Привличат ни различни партньори, интимните ни желания се отличават. Някои са големи романтици в спалнята, докато други търсят само да задоволят собствените си страсти. Оказва се, зодиакалният знак, под който сме родени, също може да допринесе за това как подхождаме в секса и какви са изживяванията с нас. В зодиака се отличават 4 зодии, за които определено може да се каже, че са добри любовници.

Овен

Този зодиакален знак обича да експериментира в леглото. Овните се отегчават от рутината, така че няма да искат да правите секс всеки път в една и съща поза. Приключенският им дух ще ви мотивира да дадете свобода на вашите интимни желания. Когато в спалнята сте с Овен, очаквайте да бъдете посрещнати с изненади. Този знак е спонтанен, така че ще ви хванат неподготвени и ще направят нещо, което най-малко очаквате. Въпреки че понякога може да бъде егоист, той иска и двамата да се наслаждавате на изживяванията и не би неглижирал и вашия комфорт.

Лъв

Лъвовете са уверени във всяко отношение и сексът не е изключение. Те знаят собствената си стойност и признават собствената си красота, така че няма как да не бъдат самоуверени в леглото. Дори и когато го правят за първи път с някого, увереността им е забележима. Лъвовете са открити за своите желания, но са готови да чуят и отсрещната страна какво би искала, какво ѝ е приятно. Лъвовете не играят игрички, те истински се наслаждават на интимните моменти.

Везни

Този зодиакален знак се отличава с това, че винаги се стреми хората около него да се чувстват комфортно. Представителите на зодия Везни обръщат внимание на детайлите, романтиката, лукса.

Бързо успяват да разберат какво харесва отсрещната страна. Не бива да се забравя, че Везните са чаровниците на зодиака. Освен това знаят как да накарат другите да се чувстват специални, но и как да убедят другите да им дадат това, което искат. В спалнята няма задръжки за тях. Могат да се насладят на момента, без да се притесняват какво следва.

Стрелец

Този знак е страстен и приключенски настроен. В секса влага максимума от себе си. Дори и да прекарате една нощ със Стрелец, дълго ще си спомняте за това изживяване. За него е важно да се представя на ниво, затова и не се страхува да опитва нови неща в спалнята. Стрелецът е и доста забавен, освободен, няма притеснения да говори за всичко, дори за неговите сексуални желания. Дори и нещо конфузно да се случи в спалнята, ще направи така, че партньорът му да не се чувства неудобно.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *