Партньор на Проватон
 Русофили във Варна гневни на Нинова, Митрофанова знаково се срещна с Портних. Александър Маринов дава старт на Проекта?!

Русофили във Варна гневни на Нинова, Митрофанова знаково се срещна с Портних. Александър Маринов дава старт на Проекта?!

Сподели в
Русофили от Варна гневни на Корнелия Нинова заради проамериканската й позиция в конфликта на Украйна и Русия.
Проруски настроени офицери от резерва и русофили са поканили проф. Александър Маринов на среща, на която да заявят подкрепата си за умераната позиция на президента Румен Радев.
Срещата е след визитата на посланика на Русия Н.Пр. Елеонора Митрофанова, която поднесе цветя на паметника на граф Игнатиев с лидера на ГЕРБ-Варна Иван Портних, а след официалната част двамата са обядвали в Капитан Кук. Обяда не бил част от официалния протокол на Митрофанова, тъй като наши източници са забелязали кмета на Варна със спортно елегантно-лежерно облекло. 
Според русофилите това е знак, че посолството не приема позицията на Нинова за конфликта между Украйна и Русия.
Според БСП-Варна мероприятието е било протоколно и не е предполагало присъствие на председателя на местната партийна организация Борислав Гуцанов. 
Русофилите обаче са категорични, че Митрофанова е дала знак на Нинова и също не приема позицията на лидера на БСП за ескалацията на напрежението между Украйна и Русия. 
Проф. Александър Маринов има влияние в средите на левицата във Варна, сред русофилите и офицерите от резерва и според източници от “вътрешната опозиция” в БСП ще привлече русофили срещу Нинова в структурите на новия ляв проект.
Според “Позитано”20 Александър Маринов е стратегът на Проекта, за който ще работят знакови фигури от “вътрешната опозиция” в БСП, както и активисти от “Изправи се.БГ” на Мая Манолова и “Движение 21” на Татяна Дончева. 
Посещението на проф. Маринов във Варна ще даде старт на Проекта в морската столица, който ще обедини русофилите и радикалната левица.
bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *