Партньор на Проватон
 20 смесени сигнала, които подсказват, че той не търси дълготрайна връзка

20 смесени сигнала, които подсказват, че той не търси дълготрайна връзка

Сподели в

Да изградите истинска, дълготрайна връзка, подплатена с доверие и хармония, не е лесно. Връзките в днешно време стават все по-динамични и непостоянни, защото самите ние сме такива – забързани в ежедневието си, вечно търсещи нещо по-добро, недоволни от това, което имаме, критични и осъдителни, твърде изискващи.

Когато сте готови да бъдете с някого, вие ще се постараете да му отдадете цялото си внимание и време. Ще направите всичко, за да разбере, че искате да развиете отношенията си. В същото време е възможно от отсрещната страна да получите поредица от смесени сигнали, които постоянно да ви объркват.

Смесените сигнали, които партньорът ви ви изпраща, могат ту да ви накарат да мислите, че той ви харесва или дори обича, ту да се почувствате отблъснати, неоценени, пренебрегнати.

Ако някой иска да бъде с вас наистина, той няма да ви изпраща смесени сигнали, от които да оставате с грешни впечатления. Трябва да обърнете внимание на всички червени флагове, защото ако партньорът ви изпраща смесени сигнали, това може да е сериозен признак, че няма намерение да се обвързва с вас в истинския смисъл.

Ето кои са смесените сигнали, които подсказват, че партньорът ви не търси връзка.

1. Не ви оставя да продължите напред с друга връзка, но самият той не иска да се обвърже с вас.

2. Пише ви съобщения, веднага след като сте публикували снимка в социалните мрежи.

3. Отговаря на вашите съобщения след часове или дни с глупаво извинение, например, че е бил зает.

4. През повечето време, в което сте заедно, той е погълнат от телефона си. Виждате, че отговаря на нечии съобщения, но на вашите не отговаря веднага.

5. Изпраща съобщения късно вечер, но не ви отговаря отново, след като вие реагирате на неговите съобщения.

6. Прави планове с вас, но скоро след това ги отменя под някакъв претекст. Плановете не са особено задълбочени, а се свеждат до някаква разходка, излизане вечер или пътуване през уикенда. Често нито един от тях не се случва.

7. Не се съобразява дали ще ви обиди с изказванията си.

8. Има профили в платформи за запознанства.

9. Общува с вас предимно през социалните мрежи, а не по телефона или на живо.

10. Постоянно ви пише колко му липсвате, но в реалния живот не прави усилия да ви вижда по-често.

11. Държи се така, сякаш не иска да има задълбочена връзка, но ревнува, ако вие опитвате с някой друг. Търси ви, държи ви сметка, не ви оставя да живеете живота си, но и не иска да свърже неговия с вашия.

12. Внезапно решава, че иска да задълбочите връзката си, когато вижда, че сте започнали да излизате с някого сериозно.

13. Твърди, че не е готов за връзка, но се появява, когато вие имате такава. Започва да ви изпраща смесени сигнали, да ви обърква, да ви разколебава.

14. Става много ревнив, ако около вас има друг мъж.

15. Може да изчезне от полезрението ви с дни и седмици, да не ви търси и да не отговаря на обажданията ви, а след това да ви засипе с внимание и подаръци за кратко.

16. Непрекъснато говори за бившата си, надявайки се да ви накара да ревнувате.

17. Дори да не сте инициирали разговора, в който да обсъдите на какъв етап сте, той твърди, че сте прекалено нетърпеливи и че е добре да се оставите на течението. Убеждава ви, че така ще развалите магията на връзката ви, с което отклонява въпроса от важните неща.

18. Постоянно ви кара да му изпращате голи снимки.

19. Има извинение за всичко, когато се опитате да говорите сериозно за връзката си.

20. Казва, че не търси сериозна връзка, защото това, което имате в момента, е прекрасно, но в същото време казва, че не може да си представи да не присъствате в живота му.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *