Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 7 – 13 февруари

Любовен хороскоп за 7 – 13 февруари

Сподели в

Седмицата преди Свети Валентин може да ни донесе неочаквани обрати в любовта. Марс ще бъде в перфектен тригон с Уран. Земните знаци Телец, Дева и Козирог може да усетят много силно положителната страна на любовта. Меркурий и Плутон също носят изненади и подобряване на комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица за тези Овни, които търсят нова любов. Възможно е да се появи нова личност, която да решите да проучите дали е на вашето ниво. Имате си стандарти и не бива да се извинявате за това. Някои от вас дори ще предпочетат да не излизат с грешния човек, само защото получават внимание. Обвързаните представители на зодията ще имат нужда от повече разнообразие във връзката. Романтичното им настроение се повишава и могат да планират нещо приятно с любимия човек.

Телец

Много нови възможности ще се появяват във вашия романтичен свят, Телци, независимо дали сте във връзка или търсите нова любов. Пригответе се да излезете от зоната си на комфорт и да се впуснете в ново любовно приключение. Край на рутината! Тази седмица ще ви напомни, че най-добрият начин да излезете от коловоза е да предприемете коренно различни действия. Всичко започва с вашите мисли, които биха могли да доведат до нещо наистина невероятно във вашия любовен и сексуален живот.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се нуждаят от задълбочени разговори с половинката си, но отсрещната страна може да не показва подобен интерес. Вашата управляваща планета Меркурий, а и Плутон ще ви провокират да говорите, да търсите информация. За необвързаните това може да значи да разкрият, че харесват някого. Също за тях, но и за тези Близнаци във връзка, може да се окаже, че ще търсят истини и може да разкрият нечии лъжи.

Рак

Любовта и отношенията със сигурност ще бъдат интензивни за вас през втората седмица на февруари. Марс, който сега е във вашия партньорски сектор, ще бъде под прекрасен ъгъл спрямо Уран. Ако имате любим човек до себе си, то той определено ще ви демонстрира по много и различни начини любовта си. Меркурий и Плутон пък готвят изненади за необвързаните Раци, за които може да се окаже, че имат таен почитател в близкия им кръг.

Лъв

Рутината ще бъде нарушена от романтика и това определено ще се хареса на Лъва. Необвързаните може да имат интересна среща с нова личност някъде на обществено място, в работата, приятели да ви запознаят. Определено интересът ще е взаимен. Обвързаните представители на зодията ще имат много планове за това как да се забавляват приятно с любимия човек. Някои от тях може и да не се реализират, но пък спонтанната им природа определено ще доведе до страстни моменти.

Дева

Любовният ви живот може да стане много по-интригуващ тази седмица. Ако наскоро някой е предизвикал интереса ви, то с интерес ще изучавате неговата личност. Меркурий и Плутон се свързват във вашия романтичен сектор и може да откриете информация за него/нея, която наистина да ви е интересна. Независимо дали сте напълно необвързани, бъдете готови за всичко! Обвързаните Деви пък ще се радват на много романтични възможности с любимия човек.

Везни

Енергията на Уран през тази седмица е непредвидима и може да ви постави на „емоционално влакче в увеселителен парк“. Хубавото е, че дори да има някои затруднения на любовния фронт, Везните ще ги приемат с усмивка. Марс оказва силно влияние върху любовта, без значение дали сте във връзка или не. Някои от обвързаните Везни може да започнат да правят планове за бебе.

Скорпион

Любовните и партньорските въпроси се нагорещяват за вас тази седмица! Марс ще бъде в идеален тригон с непостоянния Уран. Това е типичният аспект за неочаквано действие и е фокусиран върху вашите взаимоотношения и комуникации. За обвързаните това означава, че ще взимат решения заедно с половинката си с цел да подобрят по някакъв начин своята връзка. Необвързаните Скорпиони да се оглеждат, защото може да срещнат нова и интригуваща личност.

Стрелец

Стрелци, ако искате нещо различно в любовния си живот, трябва да направите нещо различно. Прогресивната промяна изисква предприемане на действия. Вселената ви помага да бъдете силни и да получите онова, от което се нуждаете във вашата връзка. Дори и да има нещо, за което страдате, време е да се разделите с тази травма. Необвързаните определено ще впечатляват и ще привличат вниманието към себе си.

Козирог

Козирози, очаква ви вълнуваща и страстна седмица! Привлекателни сте и го знаете. Огненият Марс все още се движи през вашия знак, създавайки по-голям ентусиазъм за живот, а Уран пък е във вашия романтичен сектор. Тъй като Уран е свързан с прогресивни, неочаквани събития, бъдете сигурни, че любовният ви живот е напът да стане доста интересен. Необвързаните може да имат вълнуващи срещи, флиртове, дори нещо повече. Обвързаните Козирози също ще предприемат действия, с които да направят връзката си по-вълнуваща.

Водолей

Тази седмица може да ви очакват дискретни, интимни удоволствия, Водолей! Ентусиазираният Марс в момента е във вашия 12-и дом, но също ще направи прекрасна връзка с Уран, планетата на внезапните събития. Възможно е да положите повече усилия, ако искате да бъдете с определен човек. Ако сте във връзка, то с любимия човек може да направите нещо вълнуващо, което дори и вас да изненада.

Риби

Някои представители на зодията може да се окажат необяснимо привлечени от приятел. Въпреки че вероятно винаги сте мислили положителни неща за този човек, може да се изненадате как моментално усещате любовни емоции. Химията помежду ви ще ви накара да действате бързо, за да видите докъде може да се развие. Внимавайте с кои ваши приятели ще споделите вашите любовни трепети!Обвързаните Риби ще задълбочат комуникацията и романтиката във връзката си.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *